Львів Інформ

Ірина Сопонару тепер ще й байкерка

Ірина Сопонару тепер ще й байкерка
211081 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ірина Сопонару давно мріяла про те, щоб навчитися керувати транспортним засобом. А конкретніше – мопедом, це була давня заповітна мрія жінки. І нарешті вона стала реальністю.

Ірина Сопонару відома в Україні як комікеса, акторка та модель. Попри свій образ білявки, що "не надто обділена розумом", насправді дівчина є магістром політичних наук. Сопонару почала набирати популярність ще у 2013 році, коли почав виходити скетчком "Країна У". Там вона вже 8 років грає дівчину Яринку з Полтави. Довгий час вона була фактично заручницею цього образу, але з появою "Жіночого кварталу" це змінилося. Зараз вона є успішною і відомою особистістю в українському шоу-бізнесі.

Як виявилося, акторка давно хотіла спробувати освоїти мотоцикл або ж хоча б мопед. Але її зупиняв страх. Проте нарешті вона вирішилася спробувати себе за кермом та в одній із мотошкіл все-таки зробила свою мрію реальністю.

Про це дівчина розповіла у своєму Instagram. Вона виклала пост, де і розповіла, що була "боягузкою" та подякувала інструктору, що за неї взявся. На фото дівчина на мопеді. І як виявилося, вона вже планує отримати права та у наступному році вже роз'їжджати містом на такому транспорті.

Підписники комікеси порадувалися за неї, адже вона зробила реальністю свою мрію. У коментарях багато компліментів та жартів про "як називатимемо наш байкер-клуб" та подібних.

Треба сказати, що дівчині дійсно до лиця "двоколісний друг". Тому будемо чекати нових фото від Сопонару з таким транспортом та новин, що вона тепер мотоциклістка.

© 2020 lviv-inform

Мої відео