Львів Інформ

Двоє поранених, зруйновані будинки та приміщення дитсадків – ворог цілеспрямовано знищує Донеччину

Двоє поранених, зруйновані будинки та приміщення дитсадків – ворог цілеспрямовано знищує Донеччину
1424 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у 10 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 30-31 травня 2022 року війська загарбників обстріляли м. Бахмут, м. Лиман, с. Неліпівка м. Торецька, а також населені пункти у Мар’їнському, Покровському та Краматорському районах Донецької області.
У с. Костянтинівка під час обстрілу рашистів множинні осколкові поранення отримала 34-річна місцева мешканка. А до Краматорського району з переламами та мінно-вибуховими травмами доставлено мешканку смт Борівське Сєвєродонецького району Луганщини.
Крім того, в ході мінометних та артилерійських обстрілів окупаційних військ рф пошкоджено будинки у містах Лиман та Бахмут, смт Ямпіль, с. Старий Караван, с. Неліпівка м. Торецька, с. Ласточкіне та с. Кам’янка.
Також через обстріли «визволителів» смт Ярова пошкоджено приватні домоволодіння та будівлю дошкільного навчального закладу.
Досудові розслідування за вказаними фактами тривають.

© 2020 lviv-inform

Мої відео