Львів Інформ

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 22 квітня 2021 року

42115 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!

Ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, російсько-окупаційні війська і надалі здійснюють обстріли позицій Збройних Сил України.
Протягом минулої доби, 21 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню.
Неподалік населених пунктів ПІСКИ та ПІВДЕННЕ російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру та протитанкового ракетного комплексу, а біля ШУМІВ та ПЕРВОМАЙСЬКА з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.
Поблизу селища НОВГОРОДСЬКЕ противник відкривав вогонь з бойової машини піхоти, а біля КАМ’ЯНКИ зі станкових протитанкових гранатометів. В районі КРАСНОГОРІВКИ російські окупанти здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.
Про факт порушення з боку збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.
Станом на 7 годину ранку, 22 квітня, зафіксовано 3 обстріли з боку російсько-окупаційних військ.
Зокрема, неподалік населеного пункту ПІВДЕННЕ ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля селища ЗАЙЦЕВЕ – з мінометів калібру 82 мм. Поблизу ПІСКІВ противник здійснив обстріл з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
Бойових втрат серед українських захисників немає.
Українські військовослужбовці й надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Слава Україні!

© 2020 lviv-inform

Мої відео