Львів Інформ

Правоохоронці зі складу Об’єднаних сил провели відпрацювання Мирнограда

19823 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заходи відбулися з метою посилення безпеки громадян. У результаті відпрацювання поліція розкрила низку злочинів, встановила учасника незаконних збройних формувань, виявила транспорт, який перебував у розшуку тощо.
Оперативно-профілактичне відпрацювання Мирнограда проведено на підставі бойового розпорядження командувача Об’єднаних сил та наказу начальника поліції Донецької області.
До заходів було залучено співробітників обласного главку, Покровського районного управління поліції, а також патрульної поліції та правоохоронців зі складу ООС при взаємодії з Національною гвардією.
Заходи були спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації у населеному пункті, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, наркотичних речовин, а також недопущення можливих проявів тероризму.
За підсумками відпрацювання поліцейські задокументували два злочини, пов’язаними з незаконним обігом наркотиків. Вилучено наркотичні засоби - канабіс і «солі».
Встановлено особу, причетну до НЗФ, а також два автомобілі, які перебували в розшуку.
Поліція ліквідувала точку продажу контрафактної алкогольної продукції. Вилучено понад 122 літри спиртних напоїв, які реалізовувалися без акцизних марок на суму понад 10500 гривень. За фактом складено протокол за ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Правоохоронці перевірили 18 власників зареєстрованої зброї. Виявлено три порушення в сфері дозвільної системи, за якими складено протоколи та вилучено три одиниці зброї.
Встановлено та притягнено до відповідальності 18 порушників правил дорожнього руху. Також фіксувалися факти порушення карантинних обмежень.
Загалом поліція склала 36 протоколів за різні адміністративні правопорушення. Активна профілактична робота з порушниками була спрямована на запобігання тяжким наслідкам.
Під час одноденного відпрацювання правоохоронці перевірили 540 громадян, 215 транспортних засобів та 54 підоблікових особи.
Такі заходи триватимуть на Донеччині й надалі.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

© 2020 lviv-inform

Мої відео