Львів Інформ

Участь Володимира Зеленського в урочистому заході з нагоди Дня Національної поліції України й у відкритті Центру стратегічного аналізу та прогнозування МВС України

246289 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Для мене честь – привітати сьогодні з Днем Національної поліції України та подякувати за службу Україні й нашому народу!

Вдячний кожному герою з лав нашої поліції, хто бере участь у бойових діях разом з іншими воїнами сил оборони та безпеки України. 

Вдячний усім поліцейським, які допомагають нашим людям і рятують життя після ударів російських терористів.

Вдячний усім, хто бере участь у стабілізаційних заходах на деокупованій території та робить усе, щоб наші люди могли якнайшвидше відчути безпеку.

Вдячний усім вибухотехнікам нашої поліції, чиє служіння особливе – рятувати людей від тих проявів російського зла, які могли б спрацювати проти життя й через роки. Дякую за кожне знешкоджене вами російське зло – за кожне розмінування!

І звичайно, я вдячний усім слідчим Національної поліції України – кожному і кожній, хто розслідує кримінальні правопорушення, зокрема й воєнні злочини. Уже маємо більш ніж 84 тисячі таких кримінальних проваджень і вже 1838 повідомлень про підозру. 

Встановити повну правду про злочини окупантів на нашій землі – це фундаментальна передумова для того, щоб притягти до повної відповідальності й саму Росію за агресію та терор. Ми маємо все зробити для цього – для справедливості. І я вдячний тим із вас, хто наближає цей час – час справедливості.

Обовʼязково російські злочинці відповідатимуть за все, що вони скоїли проти України та нашого народу».

© 2020 lviv-inform

Мої відео