Львів Інформ

ПОЛЬОВИЙ ВИШКІЛ ТРИВАЄ

291117 ПЕРЕГЛЯДІВ
ПОЛЬОВИЙ ВИШКІЛ ТРИВАЄ
На визначених військових полігонах на всій території держави, в умовах максимально наближених до бойових, тривають заходи підготовки військових частин та підрозділів до виконання завдань за призначенням.
За словами командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, всі сплановані тренування та навчання мають на меті підвищити рівень навченості та професійної підготовки особового складу, а також відпрацювати взаємодію з підрозділами як національних Збройних Сил, так і інших складових сил оборони та безпеки держави.
- Насамперед, підрозділи вдосконалюють спроможності оборони, протиповітряного прикриття підрозділів, військових об‘єктів і об’єктів цивільної інфраструктури, дій протидесантних та протитанкових резервів, а також вогневого ураження умовного противника, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Як додав командувач, командири всіх ланок вчаться швидко приймати рішення за обстановкою, що склалась, думати нестандартно та керувати підлеглими, покладаючись на здобутий бойовий досвід, упереджуючи противника.
- Відмічаю, що весь без виключення особовий склад виконує завдання, вкладаючись у визначені терміни, а також показує належний рівень навченості та злагодженості, підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Слід зазначити, що на даний час всі війська та сили, що підпорядковані Командуванню об’єднаних сил ЗС України продовжують підготовку відповідно до спланованих заходів.
Разом переможемо!
Відділ звʹязків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України

© 2020 lviv-inform

Мої відео