Львів Інформ

РЕЗЕРВИ НАПОГОТОВІ

35574 ПЕРЕГЛЯДІВ

На постах спостереження, що розташовані вздовж адміністративного кордону з тимчасово окупованою територією АР Крим проведено низку тренувань із застосуванням резерву.
– Постійні навчання та тренування є звичайною справою для воїнів-десантників, які входять до складу, підпорядкованого Командуванню, угруповання військ, що несе бойову службу на південному напрямку, – зазначив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За словами командувача, у ході тренувань “крилаті піхотинці” відпрацювали дії на спостережних постах та їхнє посилення підрозділами резерву, що за задумом, за підтримки артилерії знищують живу силу умовного противника, діставшись визначеного рубіжу.
Слід зазначити, що під час тренувань десантники долали різні перешкоди та займали позиції на складних ділянках місцевості.
Як зазначив командувач, досвід участі в Антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил показав, що від навченості та особистої підготовленості кожного військовослужбовця залежить боєготовність підрозділу та збереження життя побратимів.
Разом переможемо!

© 2020 lviv-inform

Мої відео