Львів Інформ

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 26 липня 2021 року

419893 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, російсько-окупаційні війська продовжують порушувати режим припинення вогню.
Від початку доби зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню.
Поблизу населеного пункту ВОДЯНЕ, що біля Донецька, противник вів вогонь з протитанкових ракетних комплексів і станкових протитанкових гранатометів.
Біля АВДІЇВКИ російські окупанти обстріляли наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.
В районі ПРИЧЕПИЛІВКИ збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції з ручних протитанкових гранатометів.
У напрямку села ГАЛИЦИНІВКА ворог застосував артилерію калібру 122-мм.
Неподалік ОПИТНОГО окупанти вели вогонь з мінометів 82-го калібру.
Біля СТАРОГНАТІВКИ російські найманці обстріляли наші позиції з артилерії калібру 122-мм і мінометів 120-го та 82-го калібру.
У районі населеного пункту ПІВДЕННЕ ворог вів вогонь з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.
Поблизу ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, російські окупанти обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів.
Крім того, у ДОНЕЦЬКІЙ та ЛУГАНСЬКІЙ областях зафіксовані прольоти двох ворожих безпілотних літальних апаратів типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.
Внаслідок ворожих обстрілів чотири військовослужбовці отримали осколкові поранення, ще троє – бойові травмування. Поранені перебувають у лікувальному закладі. Стан здоров’я одного військовослужбовця – тяжкий, одного – середньої тяжкості, п’ятьох – задовільний.
На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь.
Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців Українська сторона СЦКК повідомила представників СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували 1 гектар території та передали на знищення 43 вибухонебезпечні предмети.
Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил.
Слава Україні!

© 2020 lviv-inform

Мої відео