Львів Інформ

Як отримати відомості з Державного реєстру актів цивільного стану громадян?

Як отримати відомості з Державного реєстру актів цивільного стану громадян?
329921 ПЕРЕГЛЯДІВ

Державний реєстр актів цивільного стану громадян - це державна електронна інформаційна система, яка містить відомості про акти цивільного стану, зміни, що вносяться до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання та відомості про видачу свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану і про видачу витягів з нього.
 - Якщо Ви бажаєте отримати відомості про себе або ж своїх родичів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян – оформіть заяву через веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» (https://bit.ly/3vPPfUR) та отримайте витяг у обраному відділі ДРАЦС, - зауважує Тарас Грень начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів). і дадає, що право отримати витяг мають особи з 16 років.
Документи, необхідні для отримання послуги:
запит встановленої форми;
паспорт громадянина України (паспортний документ іноземця, особи без громадянства);
документи, що підтверджують родинні чи сімейні стосунки між суб'єктом звернення та особою, щодо якої складено актовий запис цивільного стану (за необхідності);
документ про внесення плати за видачу витягу;
документ, що підтверджує повноваження у разі представництва інтересів особи, щодо якої складено актовий запис цивільного стану.
Вартість послуги – 73 грн.

© 2020 lviv-inform

Мої відео