Львів Інформ

На Миколаївщині двох командирів військових частин притягнуто до адміністративної відповідальності

На Миколаївщині двох командирів військових частин притягнуто  до адміністративної відповідальності
52259 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Миколаївської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері у квітні 2021 року склали два протоколи про вчинення військового адміністративного правопорушення стосовно двох командирів військових частин за фактом недбалого ставлення до військової служби
(ч. 2 ст. 17215 КУпАП).

Установлено, що командир однієї з бригад Миколаївщини не повідомив прокурора про нещасний випадок, під час якого два військовослужбовця отримали травмування різного ступеню тяжкості.

Інший командир військової частини не направляв до прокуратури та Військової служби правопорядку копії військових адміністративних протоколів, складених ним упродовж 2020 року, що унеможливило своєчасне виявлення порушень, допущених під час їх складання.

Командири військових частин визнані винними у вказаному правопорушенні та рішеннями суду притягнуті до адміністративної відповідальності у виді штрафу в сумі 2465 гривень кожному.

Теги: адміністративний протокол,Миколаївська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,командири,військова частина, Миколаївська область

© 2020 lviv-inform

Мої відео