Львів Інформ

Харчувався об’їдками: У Херсоні морили голодом дитину

Харчувався об’їдками: У Херсоні морили голодом дитину
172074 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Херсонській області мати не доглядала за своїм 4-річним сином та не давала йому їжі, тому що все витрачала на гулянки зі своїм бойфрендом.

Мати сина, з яким зв’язалася жінка, зателефонувала у відділок поліції та повідомила, що з її сином живе жінка, якій чхати на батьківські обов’язки стосовно сина та яка почала спивати самого чоловіка.

Молоде подружжя думали лише про алкоголь. Жінці 31 рік, залишилась з сином сама, тому і мала намір знайти чоловіка з дахом над головою. Коли вона знайшла цього чоловіка, вони переїхали до будинку на літню кухню, де жили там втрьох. Чоловік кохав її, а тому і погодився на такі умови.

Після тижня спільного проживання мати сина помітила, що мати хлопчика взагалі не годує його, дитина постійно плаче та просить їжі, сама ж парочка в запої та лише цілими днями спить.

Жінка викликала чинні органи за причиною відмови сина слухати матір, вибору не було.

Після візиту поліції до будинку молодиків, працівники побачили повну відсутність гігієни, санітарних умов, купу сміття, сморід та парочку, яка міцно спала на розваленому ліжку. Поруч стояла заплакана дитина, яка намагалась розбудити їх.

Поліціянт довгий час силоміць намагався розбудити чоловіка та жінку, які нещодавно прийняли завелику кількість спиртових напоїв. Одному з робітників стало погано від сліз маленької дитини, він пішов до магазину та купив дитині необхідні продукти.

Коли нарешті прокинулась п’яниця, то розповіла, що з дому її вигнали і їй не було чого робити. Причину недогляду дитини пояснює недостатньою кількістю часу, яку не може рівномірно розподілити між дитиною та своїм хлопцем.

Жінці склали протокол за статтею 184 "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей"

за новинами області слідкуйте на сайті, бережіть себе та будьте здорові!!!

© 2020 lviv-inform

Мої відео