Львів Інформ

Вбивця із довічним ув’язненням може вийти на свободу

Вбивця із довічним ув’язненням може вийти на свободу
151828 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про це заговорили 25 листопада, коли у соціальних мережах з’явилася інформація про те, що Валентин Земцов може вийти на свободу.

Нагадаємо, що засуджений до довічного ув’язнення він був 10 березня 2018 року за вбивство двох людей – у стані алкогольного сп’яніння павлоградський школяр Земцов зарізав свого сусіда та його сина. Останньому було всього 4 роки. Вагітна дружина вбитого також отримала поранення, але вижила. Лікарі врятували і її, і немовля. Самого вбивцю було признано винним та винесли вирок у вигляді довічного ув’язнення.

На сьогоднішній день ситуація дещо змінилася – Вікторія Кригіна, вдова та мати вбитого хлопчика, подала до прокуратори заяву, де повідомляє, що всі її показання проти Земцова були неправдими.

В заяві говориться, що жінка більше не може жити з таким тягарем і вона вважає, що вирок для вбивці є дуже суровим та несправедливим. За словами потерпілої, вона прагне нового розслідування цієї справи, де вона вже дасть правдиві показання на суді. Що змусило її так різко змінити свою думку – невідомо. Але між жителями Павлограду ходить інформація про те, що батьки Валентина – найвпливовіші люди міста. Мама суддя, тато бізнесмен.

Після першого слухання справи у 2018 Валентина навіть повідомляла, що батько затриманого пропонував їй велику суму грошей, взамін потерпіла повинна змінити свої показання.

Зараз ситуація змінилася, що спровокувало зміну думки Валентини – невідомо.

© 2020 lviv-inform

Мої відео