Львів Інформ

Безкоштовні освітні курси для українців під час карантину

Безкоштовні освітні курси для українців під час карантину
38146 ПЕРЕГЛЯДІВ

У зв’язку з поширенням коронавірусу у світі та введенням карантину в Україні багато освітніх платформ пропонують безкоштовний доступ до курсів різного напрямку.

До тих, які ми запропонуємо, легко отримати доступ: потрібно зареєструватися через електронну пошту, або надати запит через сторінку в Facebook.

1. We’School – це онлайн школа Instagram-спеціалістів, яка відкрила доступ до двох інтенсивів: для початківців, які прагнуть дізнатися як почати свою кар’єру в соціальній мережі Instagram та заробити перші гроші, а також підприємців, які бажають збільшити продажі в бізнесі.

Кожен курс проходить 4,5 години. Деталі можна дізнатися на офіційній сторінці школи в Instagram.

2. МОЖЛИВОСТІ – це найбільший освітній канал в Україні, де щодня публікуються актуальні курси, конкурси та проєкти для української молоді. Канал знаходиться в соціальній мережі Telegram.

Тут можна безкоштовно вчити іноземні мови, дізнаватися про культури різних країн, взяти участь в благодійному проєкті та навіть знайти роботу. Кожного дня канал публікує різноманітні напрямки розвитку для українців.

3. Українська платформа Prometheus надає понад 100 безкоштовних курсів для вчителів, дітей та батьків.

На освітній платформі учні можуть готуватися до ЗНО з різних предметів, студенти отримати понад 3800 курсів з 400 спеціалізацій, а вчителі можуть підвищити свій рівень знань з психології та інших напрямків.

4. Green Forest journal відкрив доступ до 6 безкоштовних курсів з англійської мови для рівнів від Elementary до Advanced. Тривалість курсів варіюється від 4 до 8 тижнів.

Під час навчання можна пройти курс по літературі та поглибити свої знання у напрямку математики, науки, інженерії та технологій.

Теги: Інформаційне Агентство "УКРАЇНА ІНФОРМ",Інформаційне Агентство,Безкоштовні освітні курси,Коронавірус,Карантин,Освіта ,Освітні курси

© 2020 lviv-inform

Мої відео