Львів Інформ

Працівник колонії постане перед судом за зберігання наркотиків

Працівник колонії постане перед судом за зберігання наркотиків
27438 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими ТУ ДБР, розташованим у м. Краматорську, закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно працівника Державної установи «Торецька виправна колонія (№ 2), за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 16 грудня 2019 року, у місті Торецьку, під час огляду особистих речей молодшого інспектора відділу нагляду і безпеки Державної установи «Торецька виправна колонія (№2)», було виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, а також пігулки які містять наркотичний засіб – метадон.
 
Наразі обвинувальний акт скеровано до Дзержинського міського суду для розгляду по суті.
 
Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
 
 
Теги: законісправедливість

© 2020 lviv-inform

Мої відео