Львів Інформ

Петровський Олександр Володимирович: Допомога та підтримка благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» центру дитячої творчості міста Підгірне

Петровський Олександр Володимирович: Допомога та підтримка благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» центру дитячої творчості міста Підгірне
37916 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місті Підгірне центру дитячої творчості подарували нове музичне обладнання, про яке довго мріяли діти  та співробітники закладу.

Жителі містечка активно займаються позашкільною освітою й  розвитком підростаючого покоління. У будинку дитячої творчості відкрили понад 40 гуртків, які надають безкоштовні знання.

Всі діти дитячого центру творчості дуже талановиті та старанні, займають призові місця в конкурсах місцевого, всеукраїнського та навіть міжнародного рівня.

Батьки і вчителі підтримують їх, а місцева влада не має можливості надати фінансову підтримку творчому центру.

З надією на допомогу та підтримку, співробітники звернулися до фонду Олександра Петровського «Солідарність» - та отримали позитивну відповідь.

Уже через два місяці заклад отримав техніку, необхідну дітям для репетицій та концертів: колонки, мікрофони, стійки для мікрофонів, мікшерний пульт, персональний комп'ютер та багато іншого.

А також благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» долучив до допомоги своїх партнерів та друзів: Сергія Кочеткова і Ірину Абраменко.    

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро
Автор: press-ua.media

© 2020 lviv-inform

Мої відео