Львів Інформ

Петровський Олександр Володимирович: Коротка молитва у побудованому меценатом храмі «Різдва Пресвятої Богородиці», відбулася коротка служба

Петровський Олександр Володимирович: Коротка молитва у побудованому меценатом храмі «Різдва Пресвятої Богородиці», відбулася коротка служба
155465 ПЕРЕГЛЯДІВ

У стінах храму «Різдва Пресвятої Богородиці» Православної Церкви України, що знаходиться в місті Дніпро відбулася коротка служба. Під час служби всі віряни звернулися з молитвою до Господа Бога і Божої Матері, а також й до інших святих.

Богослужіння проводив Митрополит Київський і всієї України Єпіфаній - він вперше проводив службу не в столиці.

Були присутні на події такі почесні гості, які взяли участь у молитві: Петро Порошенко, президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» і меценат єпархії Олександр Володимирович Петровський, представники духовенства, голова обласної державної адміністрації Валентин Резниченко, Гліб Пригунов, мер Борис Філатов, депутати Іван Куліченко та Андрій Павелко, заслужена артистка України Оксана Іванівна Петровська, меценат і волонтер Еміль Арутюнян, заступник міського голови Дніпра Олександр Шиуленко і багато інших гостей.

Церква - здатна об'єднати всіх людей спільною вірою в Ісуса Христа як Бога і нашого Спасителя який через любов до нас віддав своє життя за наші гріхи. Наша церква побудована на основі любові та єдності. Наша віра - це наша сила. Ми стали духовно незалежні й завдяки цьому побудували Єдину Церкву. З Божою допомогою ми об'єднали всі церкви.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Олександр Петровський
Автор: Dnipro Inform

© 2020 lviv-inform

Мої відео