Львів Інформ

Апеляційний суд визнав законним вирок, яким вбивцю 31-річної жінки засуджено до 12 років ув’язнення

Апеляційний суд визнав законним вирок, яким вбивцю 31-річної жінки засуджено до 12 років ув’язнення
59651 ПЕРЕГЛЯДІВ
Апеляційний суд Донецької області визнав повними та обґрунтованими доводи Краматорської місцевої прокуратури щодо провини 30-річного місцевого мешканця у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України та засудження його Краматорським міським судом до 12 років позбавлення волі. 
 
У ході слухання справи судом першої інстанції встановлено, що увечері 14 жовтня 2018 року між співмешканцями, які, повернувшись з гостей, продовжили вживати алкогольні напої вдома, виникла сварка, під час якої чоловік завдав жінці не менше 30 ударів руками, ногами і дерев’яним табуретом по голові та інших частинах тіла.
 
В результаті сполучених травм голови з переломом щелепи, грудної клітини з переломами 11 ребер, живота з розривом селезінки, набряку головного мозку і легень та множинних крововиливів 31-річна потерпіла померла. А чоловік, з метою уникнення відповідальності за вчинений злочин, прибрав сліди побиття та пішов ночувати до брата, а звідти вранці - на роботу, і  тільки повернувшись додому, викликав поліцію. 
 
Незважаючи на стійке намагання обвинувачуваного ввести суд в оману та спотворити обставини скоєного злочину, суд, спираючись на вичерпні доводи прокуратури, дійшов висновку про винуватість чоловіка в умисному вбивстві та відправив його за ґрати на 12 років. Сторона захисту подала на вказаний вирок апеляцію, у задоволенні якої наразі відмовлено.
Теги: законісправедливість

© 2020 lviv-inform

Мої відео