Львів Інформ

115 Окрема механізована бригада ЗСУ щодня боронить Україну від російських загарбників

115 Окрема механізована бригада ЗСУ щодня боронить Україну від російських загарбників
214007 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожного дня, поки більшість громадян України проживає своє відносно спокійно життя, наші військові борються з російським загарбником. Нова реальність, яка розпочалася 24 лютого 2022 року і триває досі, привнесла у наше життя нових героїв, які безперестанно ризикують в оточенні ворога задля нашого вільного і безпечного майбутнього. 115 Окрема механізована бригада ЗСУ – один з таких героїчних підрозділів, про щоденні подвиги якого варто знати кожному.

Що нам відомо про 115 бригаду?

Коли росія нахабно вдерлася на нашу територію, чимало громадян пішли добровольцями на фронт. Звичайно, командування та частина бійців – це досвідчені військові з профільною освітою. Саме вони керують операціями та допомагають навчатися та виконувати завдання молодим бійцям та добровольцям, які не мають великого бойового досвіду. Але через те, що війську потрібно більше сил, частина армії, і 115 окремої механізованої бригади ЗСУ у том числі, складається саме з українців, які прийшли на війну з інших сфер. Вони пройшли необхідну підготовку і вже кілька місяців поспіль відмінно виконують бойові завдання командування. Бійці бригади, за підтримки професійних військових та тих воїнів, які приєдналися до лав ЗСУ ще кілька років тому, навчилися вправно поводитися з різноманітною зброєю, вони звикли не лише жити в окопах та бліндажах, але й власноруч викопувати та укріплювати їх.

Кожного дня вони вчаться чомусь новому, адже Україна постійно отримує нове озброєння від своїх партнерів, тож, перебуваючи у механізованій бригаді ЗСУ, необхідно опановувати нову зброю та сучасні технічні прилади. Наприклад, наші бійці чудово вправляються з високоточними гвинтівками та надсучасними тепловізорами. Вони дуже швидко опанували й з успіхом використовують оптичні приціли та навіть Джавеліни, які отримали від країн, які нас підтримують у боротьбі з агресором.

Звичайно, моральний тиск не менш важкий для воїнів, ніж фізичні навантаження. Адже, бригада тривалий час захищає схід України. А це точка, де були постійні обстріли та оточення ворожими силами. Отже, виконувати бойові завдання було вдвічі важче. Однак військові впоралися розуміючи, що небезпека – це невіддільна частина війни, тож вони до неї готові.

Як 115 бригада обороняє Україну сьогодні?

Не розкриваючи деталей свого місця перебування та військових таємниць, бійці бригади розповіли дещо про те, як вони борються за батьківщину сьогодні. Вони так само перебувають на небезпечній ділянці фронту. Їхня робота полягає в утриманні дорученої їм зони від наступу російських військ, недопущенні їхнього просування далі вглиб території нашої держави. При цьому вони розраховують на можливість контрнаступу найближчим часом, що дозволить відвоювати захоплені ворогом території.

Головний меседж, який надсилають військові своїм близьким та всім українцям – війна скоро закінчиться, і вони зроблять усе можливе, аби наблизити цей день. Жоден з тих військових, які наразі перебувають у бригаді, не буде тікати чи відступати доти, доки не буде відповідного наказу від командування. Сили росіян численніші, тому виконання завдань може бути складним і небезпечним. Однак українська армія переважає силою духу та хоробрістю, а також підтримкою, яку вона отримує від усього народу. Саме завдяки їм більшість з нас може жити у своїх домівках, а не в укриттях, ходити на роботу або вчитися. Завдяки щоденним старанням воїнів 115 бригади та інших підрозділів ЗСУ наші сподівання на перемогу рано чи пізно справдяться.

 

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

© 2020 lviv-inform

Мої відео