Львів Інформ

115 окрема механізована бригада : вони тримали рубежі Сєверодонецька, точно виконуючи накази командування і не здаючи ні метра

115 окрема механізована бригада : вони тримали рубежі Сєверодонецька, точно виконуючи накази командування і не здаючи ні метра
194193 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом російсько-української війни наші хоробрі воїни щоденно борються за волю і незалежність України, а також за життя кожного  з нас. Один з таких підрозділів - 115 окрема механізована бригада ЗСУ. З початку повномасштабного вторгнення вони тримали рубежі Сєверодонецька, точно виконуючи накази командування і не здаючи ні метра. І зараз бригада продовжує виконувати свою місію, не відхиляючись від заданого курсу.

Чим відзначається 115 окрема механізована бригада

У складі 115 бригади є як досвідчені військові, які захищають Україну з 2014-2015 років, коли Росія вперше зазіхнула на наші території, так і зовсім молоді добровольці, що примкнули до лав ЗСУ нещодавно. Самі військові зазначають, що більш досвідчені товариші завжди готові надати підтримку і допомогу новачкам на фронті. Незважаючи на чималу кількість новобранців бригада опинилася на східних рубежах нашої держави – вони до останнього боронили Сєверодонецьк від російських загарбників. Це дуже небезпечна та відповідальна ділянка, і утримання Сєверодонецька мало у собі символічне значення для нашої армії. Військові бригади точно виконували всі накази командування і показали себе дуже дисциплінованими, професійними та сміливими. Зараз, також перебуваючи на сході, вони продовжують боронити батьківщину, суворо виконуючи накази військового керівництва. 

Перебуваючи на лінії зіткнення у Сєверодонецьку, хлопці зі 115 бригади здобули та поглибили не лише свій військовий досвід, але й навчилися вправно та швидко рити окопи, будувати та укріплювати бліндажі, роблячи це інколи під обстрілами ворога. Тож тепер вони дійсно є універсальними солдатами, які не бояться нічого.

Яка зараз ситуація у 115 окремій механізованій бригаді?

115 бригада ЗСУ – уособлення всієї української армії. Опинившись у надскладних і небезпечних умовах, вони не розгубилися: будували бліндажі, рили окопи та як могли підвищували свою ефективність на фронті. Хоча інколи через постійні атаки противника виконання поставлених завдань пов’язано з величезним ризиком, бійці бригади розуміють, для чого вони потрапили на фронт, і не скаржаться.

Час від часу військові бригади записують відеозвернення, аби розповісти, на 2014 скільки це  можливо, про ситуацію, що склалася, та умови, у яких їм доводиться воювати. Наприклад, розвінчують міфи про те, що наші бійці не мають достатньої кількості зброї та добре харчуються та мають все необхідне. У їхньому арсеналі – високоточні гвинтівки, оптичні приціли та теплові зори, є Джавеліни та інше сучасне озброєння, запаси якого постійно поповнюються. Їх добре забезпечує не лише держава, але й волонтери і благодійні організації. Тому бійці готові перемагати ворога, проблема лише у його значній чисельній перевазі. Говорять воїни і про довіру до свого командування: за весь час їхньої служби всі інциденти з дезертирством та відмовою від виконань своїх обов’язків з боку деяких військових вони пояснюють боягузтвом і відсутністю відповідальності. Командування бригади і загалом ЗСУ не давало жодних завдань, які неможливо виконати. Тому військові не мають жодних скарг, лише повагу та відчуття вдячності.

Попри те, що ворога дуже багато і загони загарбників постійно поповнюються новою кров’ю, військові не налаштовані здаватися. Адже тільки українська армія дійсно є мотивованою і натхненною, тому що вона боронить свою землю і захищає свій народ. Військові 115 бригади оптимістично дивляться у майбутнє і вірять, що своєю відданою та професійною службою наближають нашу перемогу. Звертаючись до своїх близьких та всієї України у відео, вони говорять про швидку поразку ворога. 

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

© 2020 lviv-inform

Мої відео