Львів Інформ

Танкові та авіаобстріли – через атаки загарбників на Донеччині знов гинуть мирні мешканці

Танкові та авіаобстріли – через атаки загарбників на Донеччині знов гинуть мирні мешканці
396021 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 5 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 5-6 червня 2022 року збройні сили рф обстрілювали м. Авдіївку, смт Нью-Йорк м. Торецька, Волноваський та Краматорський райони, а також селища Очеретинської громади Покровського району Донецької області.
Так, під час мінометного та артилерійського обстрілів окупаційними військами рф та представниками фейкових республік смт Нью-Йорк двоє громадян загинули, троє отримали поранення. Ще одна жінка загинула у с. Нескучне Волноваського району.
По території Святогірської громади рашисти здійснили авіаудар, пошкоджені приміщення приватного підприємства. А у селищах Нетайлове, Первомайське та Орлівка Покровського району пошкоджені адміністративні будівлі, магазини та приватні домоволодіння.
Від артилерійських та танкових обстрілів загарбників продовжує потерпати і м. Авдіївка. Тут зруйновані будівлі заводу, кафе, магазинів, приватні будинки та квартири в багатоповерхівках.
Досудові розслідування за вказаними фактами тривають.

© 2020 lviv-inform

Мої відео