Львів Інформ

МОН повідомило про конкурс з біомолекулярної електроніки

МОН повідомило про конкурс з біомолекулярної електроніки
349511 ПЕРЕГЛЯДІВ

До двадцятого грудня триватиме прийом заяв на участь у конкурсі найкращих стартапів з бімолекулярної електроніки. Інститут молекулярної біології та генетики Національної академії наук України проявив ініціативу і вирішив надати студентам можливість проявити знання та уміння. Предбачають два етапи проведення змагань.

 

Під час першого етапу члени журі перевірятимуть надані студентами заявки. Авторам найкращих робіт надішлють інтернет запрошення на презентацію стартапів. Називатиметься цей етап конкурсу «заочний» і пройде двадцять четвертого та двадцять п’ятого січня 2022 року.

 

Другий етап отримав назву «очний», адже проходитиме у Києві. Відбудеться він наприкінці лютого 2022 року. Дату уточнять, коли знатимуть кількість учасників першого етапу.

 

Олімпіада проводиться за кошти Європейського союзу та є частиною проекту BIONANOSENS. Участь можуть взяти студенти, що мають ініціативну ідею або ж готовий стартап у сфері медичної діагностики, екологічного моніторингу або харчової промисловості. Переможців конкурсу запросять до літньої школи, де команда науковці працюватиме над розробкою новітніх технологій та пристроїв.

© 2020 lviv-inform

Мої відео