Львів Інформ

Публічний будинок в Миколаєві

Публічний будинок в Миколаєві
349060 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

У середу 24 листопада, у Миколаєві правоохоронці викрили бордель, який був замаскований під стриптиз-клуб

 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

 

Як виявилось, бізнес організувала подружня пара. Вони орендували будівлю, залучили до справи 4 жінок віком від 23 до 31 року, які виконували ролі адміністраторів. В їх обов’язки входило контролювати роботу барменів, офіціантів, танцівниць. Останні й займалися сексом за гроші. Взагалі у клубі працювало близько 25 танцівниць, серед яких були і неповнолітні.

 

41-річну творця «бізнесу» та одну з адміністраторів слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України, трьом іншим фігурантам повідомили про підозру.

 

Було проведено 11 санкціонованих обшуків, під час яких правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, банківські карти, телефони, блокноти з записами, флешки, гроші.

 

Коштували “сексуальні послуги” від 3000 до 8000 тисяч за годину. Повії могли працювати й за адресами, які вказував заказник: квартири, готелі, сауни. З отриманих грошей половину йшла сутенерам, другу половину від суми повії залишали собі. 

 

Продовжується розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 303 Кримінального кодексу України «Сутенерство або залучення особи до проституції». Санкція статті передбачає до десяти років ув'язнення з конфіскацією майна або без нього.

 

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу зловмисникам.

 

Процесуальне керівництво з кримінального провадження здійснює окружна прокуратура



© 2020 lviv-inform

Мої відео