Львів Інформ

У Лубнах з початку року – майже 300 шлюбів

У Лубнах з початку року – майже 300 шлюбів
119656 ПЕРЕГЛЯДІВ

Традиційне весілля під звуки маршу Мендельсона, виїзна церемонія просто неба чи колоритне святкування в улюбленому закладі – будь-які побажання молодят втілюють у життя фахівці Лубенського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Так, й для пари Івана та Анастасії, які не з чуток знають, що таке чекати кохану людину та загартовувати любов часом та відстанню, працівники юстиції допомогли створити ідеальне весілля. Виїзна церемонія моряка та лікарки-інтернки відбулася в мальовничому місці з урахування всіх їхніх побажань.

До речі, з початку 2021 року в Лубнах та районі 296 пар звернулися за послугою державної реєстрації шлюбу. Водночас формат виїзних весіль має чималий попит серед наречених, дозволяючи їм реалізувати найзаповітніші та найромантичніші мрії.

Якщо ви також плануєте ідеальне та неповторне весілля, спеціалісти Лубенського відділу державної реєстрації актів цивільного стану допоможуть реалізувати задумане. Контактні дані: м. Лубни, вул. Гагаріна, 20, тел.: (05361) 7-11-70, електронна адреса: [email protected]

© 2020 lviv-inform

Мої відео