Львів Інформ

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо закликає до політичного об’єднання з Нідерландами

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо закликає до політичного об’єднання з Нідерландами
189143 ПЕРЕГЛЯДІВ

Трюдо вважає, що Канада та Нідерланди повинні знову об'єднати зусилля для боротьби з "екстремізмом" та кліматичною загрозою

Спираючись на довгу і багату історію відносин між Канадою та Нідерландами, прем'єр-міністр Джастін Трюдо в п'ятницю закликав голландських парламентаріїв прийняти багатосторонній підхід перед зростаючим популізмом і екстремізмом. Трюдо виголосив промову під час офіційного візиту до Нідерландів, у тому самому залі, де Вінстон Черчілль у 1948 році закликав до об'єднаної Європи.

Згадавши про звільнення Канадою Нідерландів під час Другої світової війни, Трюдо сказав, що канадці та голландці стоять пліч-о-пліч на передовій сьогоднішній боротьбі за права людини, верховенство закону та боротьбу за контроль над зміною клімату.

"Як друзі, союзники та партнери по той бік Атлантики, Канада та Нідерланди поділяють відданість світлому майбутньому, яке ми хочемо бачити, та прогресивні цінності, які приведуть нас до цього".

 

Трюдо особливо виділив теоретиків політичних змов, нетерпимість та «маргінальність» сердитих людей в Інтернеті, як нагальні проблеми західного світу, що вимагають активної відповіді з боку країн-однодумців.

© 2020 lviv-inform

Мої відео