Львів Інформ

ПРОТИТАНКІСТИ ПРОВЕЛИ НАВЧАННЯ З РЕАГУВАННЯ НА ПРОРИВ УМОВНОГО ПРОТИВНИКА

ПРОТИТАНКІСТИ ПРОВЕЛИ НАВЧАННЯ З РЕАГУВАННЯ НА ПРОРИВ УМОВНОГО ПРОТИВНИКА
311700 ПЕРЕГЛЯДІВ

В угрупуванні військ “Південь”, що підпорядковане Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України, на одному з найбільш загрозливих напрямків проведено тренування артилерійських протитанкових резервів щодо реагування на прорив живої сили та броньованої техніки умовного противника.

Захід відбувся на одному з полігонів бойової підготовки Херсонської області, неподалік адміністративного кордону з тимчасово окупованою територією АР Крим. Воїни-протитанкісти демонстрували практичні навички розгортання розрахунків і стрільбу по цілях, а також швидку зміну позицій.

За легендою, в ході оборони підрозділом морської піхоти своїх позицій, умовний противник, дочекавшись підкріплення бронетехніки, перейшов в атаку. Для стримування наступу морським піхотинцям було придано у розпорядження протитанковий підрозділ.

— Зокрема, воїни-протитанкісти здійснили вихід на рубіж відкриття вогню, облаштували позицій, здійснили артилерійську розвідку та наведення гармат за цілевказівками корегувальників, — повідомив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, наразі враховувалася не лише злагодженість дій підрозділу, а й послідовність виконання нормативів.

— Подібні заходи відбуваються щотижня, відповідно до плану бойової підготовки підрозділу. Їхня головна мета – підтримання на високому рівні знань, навичок і бойового духу особового складу артилерійських розрахунків. Під час тренувань, протитанкісти показали, що у разі ризької зміни обстановки буде необхідність – вони будуть готові якісно виконати поставлене завдання, — наголосив командувач.

Разом переможемо!

Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

#Ukraine #ЗСУ #ArmedForcesofUkraine #КОСЗСУ #JointForcesCommand #JFC #military #Разом_переможемо #НАЄВ

© 2020 lviv-inform

Мої відео