Львів Інформ

Ford VS Toyota в Дніпрі зіштовхнулись дві автівки!

Ford VS Toyota в Дніпрі зіштовхнулись дві автівки!
10902 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліція повідомила, що ввечері на проспекті Олександра Поля зіштовхнулись дві автівки. Подія мала резонансний вибух, адже одна з машин вилетіла на тротуар через халатність водія. Ford Transit й Toyota Avensis наразі чекають не ремонт, але, на щастя, ніхто з водіїв не постраждав.

Пересуваючись проспектом Ford Transit налетів на Toyota Avensis. Водій Toyota намагався втекти з місця аварії, поки поліція не побачила, в якому стані він перебуває. Але він не впорався з керуванням і виїхав на пішохідну частину проспекту, ледь не врізавшись в дерево. Прибулі на місце ДТП поліційні виявили розбиту Toyota і водія іномарки. Попередньо, чоловік був п'яний. На нього склали протокол за статтею 266 КУпАП та усунули від керування транспортними засобами.

Крім того, сталося ще одне ДТП. Проте це так легко не завершилося. На проспекті Дмитра Яворницького влетіла одна в одну три автівки. Вантажний Mercedes ударив Toyota, яка, своєю чергою, зачепила припарковану Hyundai. Все сталося досить швидко та неочікувано для водіїв. Тойота намагалась обережно виїхати зі стоянки, як в неї влетів мерседес. Через сильний удар тойота влетіла та трохи пошкрябала Hyundai. Постраждалих в цій аварії немає, проте автівки необхідно відвести на СТО. На місці цієї події працювала поліція, тож протягом певного часу рух було припинено. Слідчі встановили, що саме відбулося в той момент та виписали штраф винному водієві.

Поліція нагадує, що варто бути обережними на дорогах, особливо, якщо ви хочете не потрапляти до непередбачуваних обставин. Так, погода наразі лютує, тож підлаштуватись під неї складно, проте намагайтеся бути якомога обережнішими. Ніхто не зможе захистити вас так, як це зробите ви самі. А як всім відомо, в природи немає поганої погоди.

Автор: redactor.newsukraine

© 2020 lviv-inform

Мої відео