Львів Інформ

В Україні будуть відбуватись невеликі перебої у русі поїздів

В Україні будуть відбуватись невеликі перебої у русі поїздів
109758 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора по усій країні почалися проблеми із рухом. Вже декілька днів погода не дає нам жодної надії на покращення. Йде постійний маленький дощик, який вкриває собою лід і йти по ньому майже неможливо. А колії, які вкрило снігом, і зовсім не дають жодної змоги пересуватись спокійно поїздам.

СВУ зовсім вийшло з ладу, адже ніхто не може зорієнтуватися в тому, що саме відбувається, і коли увесь світ повернеться в норму. Укрзалізниця повідомляє, що через такі погодні умови вони трішки змінили графік руху поїздів. Це не вплине на загальну ситуацію, адже усі потяги будуть рухатись, проте трішки за іншим розкладом.

Аби українці змогли хоча б якось зорієнтуватись, Укрзалізниця буде повідомляти про всі зміни, що відбуваються у русі поїздів. Працівники звертаються до всіх, хто користується залізною дорогою: “Пересувайтесь обережно!” Адже платформи слизькі і з них легко впасти. Тож дивіться, куди ви йдете і міцно тримайте дітей за руку. В такий час падінь стає все більше і більше, а нам необхідно берегти себе та бути максимально обережними.

Нагадуємо!

По всій Україні згідно із прогнозом погоди буде погіршуватись стан дорог. Служби намагаються посипати дороги піском та сіллю, проте це не вирішує питання. Усе одно дощ зі льдом крапає і вкриває увесь пісок. Тож будь ласка, оберігайте себе самі, і краще залишайтеся вдома, адже якби там не було, а здоров’я у нас із вами лише одне, і ніхто нам його не поверне.

Проводьте вечори з найріднішими. Подивіться фільм, прикрасьте кімнату, оберіть щось, чим вам самим хочеться займатись. І перетворюйте буденність на казку. Адже все, що ми з вами можемо, це оберігати себе від хвороб і залишатись вдома.

© 2020 lviv-inform

Мої відео