Львів Інформ

12 вересня відбудеться другий етап «Ліги Ветеранів» - картинг

12 вересня відбудеться другий етап «Ліги Ветеранів» - картинг
25373 ПЕРЕГЛЯДІВ

Змагання з картингу серед ветеранів та членів їх сімей продовжують серію спортивних заходів "Ліги Ветеранів" – проекту, що втілює альтернативний підхід до соціальної адаптації українських воїнів.

Вже цієї суботи відбудеться командна естафетна гонка, де учасники здолають 100 кіл найдовшої картингової траси у місті Києві. Професійний супровід забезпечать спортсмени-гонщики, а за результатами заїздів можна буде спостерігати у реальному часі на онлайн-табло (усі машини обладнані сучасною системою хронометражу).

Вже третій рік поспіль участь у гонці братимуть не тільки ветерани АТО/ООС, але і члени їх сімей. Організатори зазначають, що традиційних підходів до психологічної реабілітації бійців буває замало, тому якісне дозвілля та заняття спортом у колі побратимів створюють потужне коло взаємопідтримки, що в цілому сприяє фізичному та емоційному відновленню після повернення з війни.

Картинг – динамічний вид спорту, що не потребує тривалої специфічної підготовки, і значною мірою, заряджає адреналіном усіх без виключень учасників, тими відчуттями, яких часто бракує у мирному житті.

Щорічні змагання додають спортивного інтересу та мотивують до занять спортом в подальшому, популяризуючи активний та здоровий спосіб життя у середовищі ветеранів.

За результатами естафетної гонки відбудеться урочисте нагородження призерів та переможців.

Також запрошуються усі бажаючі, розділити здоровий змагальницький дух та радість спортивних перемог з українськими захисниками!
________________
Захід, який є вільним для входу журналістів (реєстрація не потрібна) та вболівальників, розпочнеться 12 вересня (субота) о 17:00 за адресою м. Київ, Столичне шосе, 103, картинг-центр «INGUL-Kart» (вхід з паркінгу ТРЦ "Атмосфера").


Контактна особа – Ольга Харькіна, тел. (097)-514-04-27, [email protected]


Організатор – ГО «СУВІАТО» (Спілка Учасників, Ветеранів, Інвалідів АТО та бойових дій)

Теги: реабілітація, АТО,Ліга Ветеранів,СУВІАТО, ветерани АТО/ООС

© 2020 lviv-inform

Мої відео