Львів Інформ

РЕДАКЦІЙНА ПОЛІТИКА

РЕДАКЦІЙНА ПОЛІТИКА
22211 ПЕРЕГЛЯДІВ

РЕДАКЦІЙНА ПОЛІТИКА

Редакційна політика інформаційного агентства «УКРАЇНА ІНФОРМ».

Медіакомпанія «УКРАЇНА ІНФОРМ» створена з метою оперативного інформування Інтернет-аудиторії про найголовніші події в економічній, політичній, суспільній та культурно-науковій сферах України та світу, а також залучення громадського обговорення певних подій.
Реалізації поставлених завдань на інформаційній платформі служать кілька розділів:

1.1. Рубрика «Відео-новини» - професійна новинна відео-стрічка.

Розділ розрахований на аудиторію, якій цікаво дізнатись про те, що відбувається в Україні та світі через звернення політиків, громадських діячів та інших впливових людей завдяки відео-зверненням, пресконференціям тощо. З відео-новин можна дізнатись про важливі для бізнесу зміни законодавства, проєкти нормативних актів, роз'яснення та судові позови в Україні і за кордоном.

1.2. Рубрика «Політика» - новини про внутрішню та зовнішню політику, а також про місцеве самоврядування.

Рубрика розрахована на авдиторію, зацікавлену в отриманні інформації про значущі зміни в політичній сфері України і за кордоном, але не має достатньо часу для моніторингу всієї стрічки агентства.
В розділі публікують узагальнюючі найбільш важливі новини, що з'явилися за недавній період.

1.3. Рубрика «Держава» - новинна стрічка з такими підрубриками: «Боротьба з корупцією», «Президент України», «Уряд», «Верховна Рада України», «Регіони України», «Державні адміністрації», «ЗСУ», «Правоохоронні органи», «Надзвичайна ситуація».

В рубриці є новинна інформація про події, рішення та дії чиновників, правоохоронців, політиків тощо на українській території.
Дана рубрика надає оперативну правову оцінку суспільно-політичним подіям і ініціативам, а також розкриває неюридичне підґрунтя прийняття нормативних актів. Новини рубрики дозволяють авдиторії краще зрозуміти і оцінити те, що відбувається.

1.4. Рубрика «Суспільство» - новини про всі сфери життя: медицина, культура, спорт, релігія тощо.

Новини, що публікуються в розділі, покликані надавати найсвіжішу інформацію про останні події, що відбулися в суспільних сферах людського життя.

Ми не публікуємо інформацію, пов'язану із звинуваченнями когось у злочині без рішення суду; яка розкриває лікарську таємницю; що несе в собі загрози щодо конкретних осіб тощо. Також редакційної політикою медіа компанії забороняється публікувати недостовірні матеріали, та матеріали-плагіати інших інформаційних видань. Дублювання новинної інформації не допускається в інформаційному агентстві.

Новини публікуються після попередньої модерації на предмет дотримання Редакційної політики.

1.5. Рубрика «Економіка» - стрічка включає в себе такі підрубрики: «Фінанси», «Агропромисловість», «Нерухомість», «Транспорт», «Бізнес», «Промисловість», «Технології», «Енергетика».

Новини даної рубрики покликані забезпечити коло читачів інформацією, необхідною для виявлення потенційних проблемних чи навпаки кращий вирішень ситуації у економічній сфері України та світу.

1.6. Рубрика «Спорт» - новинна стрічка про спортивні досягнення.

У розділі представлена новинна інформація про спортивне життя. Публікації про баскетбол, футбол, теніс, бокс, мотоспорт та різні чемпіонати, які відбуваються як в Україні, так і за її межами.

Інформація, представлена в розділі, допоможе дізнатися про проведення спортивних заходів, ігор та змагань, зорієнтуватися в спортивній сфері.


1.7. Рубрика «Шоу-бізнес» - світські новини про зірок.

У розділі публікується інформація про стиль життя українських та іноземних зірок. На цій новинній стрічці повідомляють про захоплення, роботу, дії, особисте та професійне життя відомих особистостей.

2. Основним предметом інформаційного моніторингу та аналізу на Сайті інформаційного агентства є правове поле України. Редакція не обмежується розміщенням новин, прямо не пов'язаних з українською правовою дійсністю. Однак робить це з урахуванням інтересів української Інтернет-аудиторії.

3. Редакція не надає для попереднього узгодження тексти, які готуються до публікації інформаційних матеріалів. Виняток становлять випадки узгодження тексту інтерв'ю з співрозмовником, а також узгодження частини тексту інформації з її джерелом (на вимогу останнього).

Штучна затримка узгодження не може бути перешкодою для публікації матеріалу. Якщо узгодження або обґрунтоване прохання відкласти публікацію не надходить протягом заздалегідь визначеного часу, редакція залишає за собою право розміщувати матеріал без отримання погодження або зовсім відмовитися від його публікації.

4. Ми виконуємо прохання осіб, які надають інформацію, щодо збереження конфіденційності їх авторства. У той же час ми називаємо справжні джерела інформації навіть тоді, коли не називаємо конкретних імен або назв організацій.

5. Наші співробітники дотримуються Закону про пресу, які зобов'язують журналістів «утримуватися від поширення в комерційних цілях інформаційних матеріалів, які містять рекламні відомості про реквізити виробника продукції чи послуг (його адресу, контактний телефон, банківський рахунок), комерційні ознаки товару чи послуг тощо». Дотримання цієї вимоги стосуються кожного журналістка, який публікує матеріал на сайті. Рекламні матеріали на онлайн-порталі розміщуються на комерційній основі з відповідною позначкою. За зміст рекламних матеріалів редакція відповідальності не несе.

6. Сайт в своїй діяльності орієнтований на точність в подачі інформації. Якщо ви виявили помилки в наших публікаціях, прохання повідомляти про це в редакцію.

7. Ми виступаємо за об'єктивність і неупередженість в подачі інформації. Однак допускаємо, що авторські статті та коментарі можуть містити певну частку суб'єктивізму, який не допускається в інформації новинного характеру. Таким чином, опубліковані думки авторів є суто їхньою думкою і можуть не співпадати з думкою редакції.

8. Сайт не є представником жодної з існуючих політичних сил, і співробітники редакції покликані утримуватися в своїх матеріалах від прямої або непрямої агітації на користь будь-якої з них. Дане положення ні в якій мірі не обмежує права відвідувачів сайту висловлювати свої політичні вподобання на онлайн-платформі.

Поширення інформації про політичні партії та політиків під час виборчого процесу та поза його здійснюється згідно із загальними приписами чинного законодавства.

9. Ми відкриті до висловлення на сайті будь-яких позицій. Свобода висловлювання не передбачає некоректної поведінки по відношенню до співрозмовників, нецензурної лексики, поширення недостовірних відомостей, а також закликів до насильницької зміни конституційного ладу, пропаганди війни та інших, переслідуваних у кримінальному порядку діянь.

10. Інформація на сайті розміщується українською мовою. Матеріал публікується без дублювання на іншій мові.

11. Ми поважаємо авторське право і суміжні права третіх осіб і очікуємо дотримання таких прав від своїх відвідувачів. Будь-яка запозичена інформація вимагає вказівки автора і посилання на першоджерело, а також отримання згоди на републікацію в тих випадках, коли воно необхідне. Відповідальність за дотримання зазначених вимог покладається на відвідувача, в чиїх матеріалах використовується запозичена інформація. Про можливі порушення прохання повідомляти в редакцію.

12. Реєструючись на сайті, автори, матеріали яких публікуються на сайті, визнають право ТОВ "УКРАЇНА ІНФОРМ":

- на розповсюдження твору і надання необмеженого доступу до нього в інтерактивному режимі з будь-якого місця і в будь-який час за власним вибором;

- на переробку твору без спотворення його сенсу;

- на відтворення твору всіма відомими способами.

Здійснення таких дій не вимагає додаткових погоджень і повідомлень автора твору.

Взаємини з авторами статей, фотоматеріалів визначаються також договором приєднання або спеціально укладаються договорами.

Про можливі порушення законодавства про авторські та суміжні права прохання повідомляти в редакцію.

13. Листи, які прийшли на адресу редакції без явно вираженої вказівки на те, що вони можуть використовуватися тільки після отримання письмової згоди адресанта, можуть бути надруковані без зміни змісту на сайті цілком або частково або використовуватись в підготовці матеріалів/новин на розсуд редакції.

14. Редакція сайту не несе відповідальності за висловлені користувачами думки і коментарі. Вони додаються на сайт через спеціальні форми і можуть бути опубліковані без попередньої модерації.

15. Редакція сайту залишає за собою право уточнювати Редакційну політику на свій розсуд. Зміни вступають в силу з моменту опублікування відповідного новинного повідомлення про це на сайті.

E-mail: [email protected]

© 2020 lviv-inform

Мої відео