Львів Інформ

Більш ніж тисяча правоохоронців забезпечуватиме порядок у День міста

Більш ніж тисяча правоохоронців забезпечуватиме порядок у День міста
117799 ПЕРЕГЛЯДІВ

14-15 вересня святкові заходи пройдуть одночасно в чотирьох містах област. Крім Дніпра, відзначатимуть дні народження Кам’янське, Павлоград та Синельникове. Аби святкування вдалося, порядок забезпечуватимуть понад тисячу правоохоронців. 

Окрім поліцейських, службу нестимуть і військовослужбовці Нацгвардії. За попередніми прогнозами очікується, що у масових заходах візьмуть участь понад 110 тис людей.

“Найбільш масштабні заходи, традиційно, заплановані в обласному центрі. Загалом у  Дніпрі їх буде понад 60. Найбільше – на центральних площах та Січеславській Набережній. Понад півтисячу правоохоронців нестимуть службу в місцях масового скупчення городян”, - повідомив в.о. начальника відділу масових та охоронних заходів управління превентивної діяльності ГУНП в області Володимир Козуб.

Правоохоронці вкотре звертаються до містян з проханням не порушувати громадський порядок, не зловживати спиртними напоями та в місцях масового скупчення уважно стежити за дітьми.

Також просять бути уважними щодо невідомих предметів, забутих речей та поклаж. В іншому випадку негайно звертатися до правоохоронців чи на лінію «102».

Читайте також: У День міста транспорт змінить маршрут, а деякі вулиці перекриють 

 

© 2020 lviv-inform

Мої відео