Львів Інформ

У Мінсоцполітики створили онлайн-платформу для допомоги вразливим верствам населення

У Мінсоцполітики створили онлайн-платформу для допомоги вразливим верствам населення
62285 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерством соціальної політики запровадило інформаційну онлайн-платформу «Допомога поруч». Новий соціальний проект створили для надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину.

За допомогою платформи благодійні та громадські організації зможуть допомоги людям, які потребують цього. Для цього подати заявку на сайті або звернутися за телефоном на гарячі лінії, які працюватимуть при місцевих органах влади.

«Завдяки цьому соціальному онлайн-проекту оперативно визначатимуться потреби, надаватиметься відповідна допомога та соціальні послуги, перш за все, одиноким, одиноко проживаючим громадянам похилого віку, одиноко проживаючим людям з інвалідністю, неповним сім’ям з дітьми до 14 років, у тому числі дітьми з інвалідністю та іншим соціально вразливим верствам населення», — розповіла міністерка соціальної політики Марина Лазебна.

На сайтах, або телефоном люди можуть залишити інформацію про потребу в продуктах харчування, засобах особистої гігієни, побутовій хімії, транспортних послугах для доставки цих товарів. Щодня на онлайн-платформі «Допомога поруч» розміщуватиметься інформація про потребу в допомозі та звіт про її надання.

© 2020 lviv-inform

Мої відео