Львів Інформ

Весняний вернісаж у ботанічному саду

Весняний вернісаж у ботанічному саду
34053 ПЕРЕГЛЯДІВ

Майже 10 тисяч квитків, черги на входах і небувалий ажіотаж — усе це про весняний вернісаж у ботанічному саду Дніпровського національного університету. Серед квітучої колекції для розради відвідувачів цими вихідними там проводили екскурсії, майстер-класи, ба, навіть, лотерею, виграшем в якій були саджанці з садової експозиції ботсаду.

“Дуже важко потрапити до цього зеленого куточка, він працює лише у будні дні. Тому, тільки з’явилася така нагода у вихідний, не роздумуючи вирішили прийти всією родиною”, - каже відвідувачка Дарина Мороз.

По квітучих алеях водили екскурсії. Малечу було не відтягнути від майстер-класів з ліплення, малювання та виготовлення фігур з рослин. До фотозон, які облаштували флористи, шикувалися черги.

Працівники ботсаду зізнаються, такого ажіотажу не очікували. Його директор каже, на осінній вернісаж розпродали 6 тисяч квитків, а на весняний — вже 10!

“Більш-менш підготувалися: ви бачте, вже і лавок більше, і вода питна навіть є. І більше майстер-класів, і фотозон”, - розповідає директор ботанічного саду ДНУ ім. Олеся Гончара Анатолій Кабара.

З наступним вернісажем, припускають у дирекції, зволікати не будуть і, можливо, проведуть влітку. Керівництво ботсаду каже, гроші від продажу квитків — гарна підмога для закладу, адже державне фінансування залишає бажати кращого.

 

Читайте також: У Дніпрі пройшов 23 Міжнародний фестиваль “Орлятко” збирає друзів!”

© 2020 lviv-inform

Мої відео