Львів Інформ

День донора у Вінниці

День донора у Вінниці
299216 ПЕРЕГЛЯДІВ

Команда проєкту «Я, Ніна» запустить день донора на Вінниччині. Усі охочі вінничани сьомого грудня зможуть здати кров у межах з дев’ятої години ранку до першої години дня.

Red Brunch або як говорять українці частіше - день донора має на меті змотивувати людей долучитися до доброї справи та своїми вчинком врятувати комусь життя. В Україні дефіцитна кількість крові усіх груп. У відділеннях онкології, гематології та хірургії особливо не вистачає запасів. Щоб заохотити громадян  здати кров, у Вінниці для донорів підготували частування від найкращих ресторанів міста. Також для тих хто наважиться зробити добру справу чекають різноманітні призи та подарунки, дружня та весела атмосфера.

 

Це уже третій день донора, який організовує команда організації «Я, Ніна». Першого дня сорок вісім вінничан стали героями і своїм вчинком врятували сто сорок чотири життя. Другого дня кількість охочих зросла вдвічі. Команда сподівається, що цього разу донорів буде ще більше.

 

Проєкт пройде у просторі Veteran Hub. Щоб підтримати ідею та взяти участь у заході потрібно мати негативний ПЛР-тест або ж COVID-сертифікат.

 

© 2020 lviv-inform

Мої відео