Львів Інформ

УДФСУ та Спеціалізована школа №210 уклали угоду про співпрацю

УДФСУ та Спеціалізована школа №210 уклали угоду про співпрацю
57262 ПЕРЕГЛЯДІВ

В.о. ректора Університету державної фіскальної служби України Антон Монаєнко та директор Спеціалізованої школи №210 Оболонського району м. Києва Дмитро Ламза уклали угоду про співпрацю між закладами освіти. Предмет взаємодії – розвиток учнів 10-11 класів. Передбачається довузівська підготовка шкільної молоді, враховуючи інтереси, нахили, здібності та можливості кожного учня, у тому числі з особливими потребами, у контексті соціального та професійного самовизначення і відповідності вимогам сучасного ринку освіти, а також забезпечення наступності між загальною середньою освітою та вищою освітою.

За словами Антона Монаєнка, співпраця із Спеціалізованою школою №210 є стратегічним напрямком роботи для університету. «Ми налаштовані налагоджувати міцну комунікацію. Плануємо залучати школярів до різних заходів, які відбуваються у виші, а також направляти до школи науково-педагогічних працівників для проведення відкритих лекцій. І звичайно, зацікавлені, щоб школярі йшли вчитися до нас, адже маємо все необхідне для надання якісних освітніх послуг», – зазначив в.о. ректора УДФСУ.

У свою чергу Дмитро Ламза зауважив, що реформа освіти свідчить про те, що дитину потрібно готувати ще зі школи. «Дитині потрібно показувати доросле життя, починаючи ще з 10-11 класу. Для нас важливо, щоб наші діти знали, яке їх чекає майбутнє. Наша з вами колаборація говорить про те, що ми будемо виховувати майбутню еліту країни, ту, яка буде змінювати нашу державу. І разом ми зробимо так, щоб дітям було цікаво вчитися і найголовніше – щоб вони були щасливі, адже у нас дитиноцентризм», – підкреслив директор Спеціалізованої школи №210.

УДФСУ висловлює вдячність Спеціалізованій школі №210 Оболонського району м. Києва за довіру і налагодження співпраці та впевнений в успішній реалізації запланованого!

© 2020 lviv-inform

Мої відео