Львів Інформ

УДФСУ та Ірпінська міська рада підписали Меморандум про співпрацю

УДФСУ та Ірпінська міська рада підписали Меморандум про співпрацю
24293 ПЕРЕГЛЯДІВ

В.о. ректора Антон Монаєнко та міський голова Ірпеня Олександр Маркушин підписали Меморандум про співпрацю між Університетом державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) та Ірпінською міською радою. Мета підписання – налагодження взаємодії та співпраці. Участь у заході взяли проректори та професорсько-викладацький склад УДФСУ, а також представники Ірпінської міської ради.

За словами в.о. ректора УДФСУ, Меморандум передбачає низку важливих напрямків взаємодії. «Перш за все, ми хочемо заснувати Податковий ліцей. Добудувати незавершені об’єкти університету, а саме стадіон і гуртожиток, та облаштувати сквер на розі вулиць Університетської і Садової. А також, залучити до роботи у Центрі надання адміністративних послуг Ірпеня спеціалістів з Юридичної клініки університету для надання безкоштовної юридичної допомоги населенню», – зазначив Антон Монаєнко і додав, що «також співпраця передбачає популяризацію та створення позитивного іміджу Університету шляхом проведення спільних масових заходів».

Крім цього, значну увагу буде приділено профорієнтаційній роботі в школах Ірпеня, а саме читанню тематичних лекцій з метою підвищення рівня обізнаності громадян Ірпінської міської територіальної громади про Університет як освітній простір.

У свою чергу, Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, наголосив на важливості співпраці міськради з університетом. «Ми пишаємося, що у нашому місті є такий навчальний заклад! Це дійсно потужний університет, де працюють потужні викладачі. Необхідно, щоб він розвивався і саме тому, ми налаштовані на плідну співпрацю», – підкреслив очільник міста.

Після підписання Меморандуму, Ірпінська міська рада презентувала УДФСУ картини з краєвидами міста, які будуть зберігатися в Музеї навчального закладу.

© 2020 lviv-inform

Мої відео