Львів Інформ

10 медалей з чемпіонату України забрали дніпровські легкоатлети! Вітаємо переможців!

10 медалей з чемпіонату України забрали дніпровські легкоатлети! Вітаємо переможців!
12954 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли, як завершився чемпіонат України з легкої атлетики. Цього року його проводили в приміщенні. Для запобігання розповсюдженню хвороби зал було продезінфіковано, а приміщення обрали таким чином, щоб спортсмени мали змогу тримати дистанцію.

Сам чемпіонат відбувався в Сумах. Участь в ньому могли взяти спортсмени 2004-2005 років народження. Велика кількість учасників прибула з різних регіонів країни. Участь вони могли взяти в семиборстві, стрибках у висоту, а також бігу з бар'єрами на різні дистанції.

Медалі, які отримали спортсмени є різними. Хтось отримав золото, а хтось бронзу, проте це говорить про те, що всі вони великі молодці, адже гідно представили своє місто під час Всеукраїнських змагань. Тим паче, що в них було багато гідних суперників, які показували високі результати й раніше. Тож радо вітаємо тих, хто отримав свої нагороди:

золото - Артем Ляшенко, біг на 1500 метрів;
золото - Софія Чумак, біг на 60 метрів з бар'єрами;
золото - Данило Дубина, семиборстві;
срібло - Олена Кишкина, біг на 60 метрів з бар'єрами;
срібло - Катерина Мурзанова, біг на 2000 метрів з перешкодами;
бронза - Єлизавета Кобелєва, біг на 800 метрів.

Золото чемпіонату з бігу на дистанції 400 метрів завоював вихованець спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики «Метеор» Микита Чесак. А представник міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Клим Сищенко завоював срібло в бігу на 60 метрів з бар'єрами. Прекрасні результати показали також вихованці спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 3. Вони посіли треті місця. Проте Іван Литовченко та Михайло Скременський радіють своїм результатам.

Рік лише розпочався, тож спортсмени докладатимуть максимум зусиль, аби вже наприкінці 2021 року ми почули їхні імена ще раз, проте з вже набагато кращими результатами. Це лише перша перемога у листі тих, які вони отримають цього року, вважає тренер. Проте ми раді їх привітати із тим, що вони змогли показати себе серед найкращих спортсменів України. Це не так легко, як здається на перший погляд. Проте юних чемпіонів нічого не лякає. Вони запевняють, що їхні тренування тепер стануть ще заповзятішими, аби через кілька місяців знову показати неймовірні результати. Будемо сподіватись, що вже зовсім скоро пандемія завершиться, і вони зможуть тренуватись досхочу.



© 2020 lviv-inform

Мої відео