Львів Інформ

Золото на чемпіонаті Європи виборола Дніпропетровська гімнастка

Золото на чемпіонаті Європи виборола Дніпропетровська гімнастка
110624 ПЕРЕГЛЯДІВ

Щороку Україна здобуває все більше та більше медалей на Європейських та світових змаганнях. Цього року ми отримали золото в багатьох видах боротьби. Також зайняли перше місце по плаванню. Проте рік для нас завершиться на не менш позитивній ноті. Адже нещодавно наша чемпіонка отримала золото на чемпіонаті Європи з художньої гімнастики.

В туреччині щороку проходить чемпіонат Європи з художньої гімнастики серед жінок. Наша юна спортсменка, вихованка Дніпровської міської дитячо-юнацької спортивної школи з опорних видів спорту Єлизавета Губарева отримала своє заслужене золото. Вона вже не перший рік представляє нас на різних чемпіонатах. Проте цього року її результати вражають багатьох тренерів збірної України.

18 команд з різних країн змагались за перемогу у цьому конкурсі. Проте перемогу отримала дніпровська спортсменка, яка входить до основного складу збірної команди України. Вона виступала на рівні з чемпіонами країни та світу, яких вже не вперше виставляють, як представників країни. Ми вірили, що цього року вона принесе нагороду в країну.

Після оголошення результатів стало відомо, що Єлизавета разом зі своїм першим тренером Юлією Губаревою отримають заслуженого майстра спорту України та заслуженого тренера України відповідно. Вони довго йшли до цього результату. Тож нарешті вони із гордістю понесуть цей почесний статус. Проте дату вручення вони ще не знають, тож ми чекаємо на неї разом з ними.

Все ж таки цей рік вражає своїми досягненнями. Так нам ще є куди йти, проте кожного року наші спортсмени досягають небачених результатів. В нас також є гімнастка, яка отримала срібло. Вона лише починає свій шлях, але її кар’єра буде прекрасною. Нам потрібно лише трохи їх підтримати.

© 2020 lviv-inform

Мої відео