Львів Інформ

Лише головні факти: найцікавіші події 13-го туру УПЛ

Лише головні факти: найцікавіші події 13-го туру УПЛ
104710 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наші спортсмени увесь час дивують нас своїми досягненнями, адже спорт — це ніби життя. Яке складається зі злетів і падінь, перемог та невдач, радощів та розчарувань. Проте сьогодні ми зібрали лише радісні факти та цифри, які стали невід'ємною складовою 13-го туру УПЛ.

На першому місці у нас знаходиться “Динамо”, яке вразило всіх своїми досягненнями. Після довгої перерви, яка тривала майже шість років, вони знову стали переможцями осінньої частини сезону. Ну хіба це не високий показник? 15-ий раз перемогти цей турнір за всю історію існування клубу? Окрім цього, вони забили два голи підопічним Руслана Костишина. А динамівці грають не повним складом. Що ж буде, коли вийдуть усі?

Кияни підписали мирну угоду із “Колосом”. А Віктор Циганков став автором другого дублю та десятого голу біло-синіх у матчах із “Колосом”. Іншим неймовірним досягненням цього спортсмена стало й те, що він на один гол обійшов Джуніора Мораєса у своїх забитих м’ячах за грудень.

У намісників Ковальова новий особистий рекорд. Вони змогли забити дев’ять пенальті підряд. Цього їм не вдавалося зробити іще ніколи.

Не так далеко від Циганкова знаходиться Евгеній Селезньов. На його рахунку наразі третій мяч “Динамо”, у складі третього клубу. Перед цим він вражав нас результатами в “Арсеналі” та “Дніпрі”.

А от про Максименко складно сказати щось подібне, адже він отримав четверту підряд червону картку у складі своєї команди. Його рекорд в цьому УПЛ не зміг обійти ще ніхто з гравців.

Непогані результати цього разу демонструє й команда з Дніпра. Вони змогла заробити 2 клубних досягнення. Зіграли внічию ще два матчі та на чужих полях змогли втримати рахунок (0-0). Змусивши суперників залишитись ні з чим.

© 2020 lviv-inform

Мої відео