Львів Інформ

Вболівальникам «у тестовому режимі» дозволили відвідати футбольні матчі

Вболівальникам «у тестовому режимі» дозволили відвідати футбольні матчі
72309 ПЕРЕГЛЯДІВ

МОЗ погодив допуск глядачів на ігри плей-офф УПЛ за путівку в другий раунд Ліги Європи. Трибуни заповнюватимуться лише на 25%. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

Ще на початку липня у Мінздраві категорично не бачили підстав для повернення українських вболівальників на стадіони. Та нарешті добра новина — вже найближчими днями фани зможуть відчути забуті емоції на матчах плей-офф УПЛ за путівку в другий кваліфікаційний раунд Ліги Європи, які відбудуться 25 і 29 липня.

Таких домовленостей Українська асоціація футболу досягла під час переговорів 22 липня з міністром охорони здоров`я Максимом Степановим. Трибуни стадіонів, де відбуватимуться матчі, мають бути заповнені на 25%.

«У разі позитивного досвіду проведення цих матчів та за умов сприятливої епідемічної ситуації, в серпні МОЗ розгляне можливість допуску на сектори стадіонів вже 50% глядачів від загальної кількості наявних місць на стадіоні», — зазначив Андрій Павелко.

У МОЗ додають, що проведення матчів із вболівальниками на трибунах можливе лише у разі дотримання всіх вимог карантинного режиму.

Теги: футбол,вболівальники,тестовий режим,стадіон ,ігри плей-офф

© 2020 lviv-inform

Мої відео