Львів Інформ

Український боксер Ломаченко у США обіймається із друзями Кадирова (відео)

Український боксер Ломаченко у США обіймається із друзями Кадирова (відео)
324460 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 березня стало відомо, що український боксер Василь Ломаченко відвідав бій UFC 285 у США та обійнявся з "другом Кадирова".

Про це повідомив громадський активіст Сергій Стерненко у своєму Twitter.

Він звернув увагу, що Ломаченко потрапив у об'єктив камери під час бою. Там можна побачити, як український боксер обіймається та фотографується з росіянином Ісламом Махачєвим, який підтримав агресію рф проти України.

"Під час однієї з перерв, Ломаченко підійшов до росіянина Іслама Махачєва, приобійняв його, та зробив спільне фото. Махачєв підтримує агресію свого свинарника проти України. Власне, Ломаченко підтримує цю агресію теж", - написав Стерненко.

Варто зауважити, що Іслам Махачєв раніше приїздив до так званого голови Чечні Рамзана Кадирова, обіймався з ним та фотографувався. Також у травні 2022 року він особисто запрошував дітей з так званої "ДНР" на заняття до нього у Махачкалу.

Раніше український боксер Ломаченко активно підтримував контакти з росіянами та казав, що "ми один народ". Він навіть знімався у пропагандистському російському фільмі з "зеленими чоловічками", які брали участь в окупації Криму у 2014 році. Після початку повномасштабного вторгнення у 2022 році Василь Ломаченко нібито змінив свою думку щодо росіян та навіть публікував фотографії у військовій формі, як він "захищає" свою рідну Одещину, але пізніше він вирішив продовжити займатися боксом та їздить заради цього за кордон.

Джерело

Теги: Український боксер Ломаченко у США обіймається із друзями Кадирова,Кадиров,Український боксер Ломаченко,боксер Ломаченко,Український боксер ,боксер ,Бокс,новости бокса,новини боксу,Новости,Новини,Україна, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивні новини, Спортивные новости,Василий Ломаченко Википедия,Василий Ломаченко,Василь Ломаченко,Василь Ломаченко Вікіпедія,Ломаченко,Ломаченко Википедия,Ломаченко Вікіпедія,UFC 285,UFC
Автор: admin.sportcomua

© 2020 lviv-inform

Мої відео