Львів Інформ

Мудрик яскраво дебютував за Челсі – "сині" розписали нічию з Ліверпулем у матчі зі скасованим голом

Мудрик яскраво дебютував за Челсі – "сині" розписали нічию з Ліверпулем у матчі зі скасованим голом
214942 ПЕРЕГЛЯДІВ

У 21 турі англійської Прем'єр-ліги новий клуб Михайла Мудрика Челсі на виїзді розійшовся миром з Ліверпулем.

Головна інтрига поєдинку для українських вболівальників: чи з'явиться на полі Михайло Мудрик. Українець розпочав гру на лаві запасних, а Грем Поттер напередодні зазначив, що найімовірніше новачок дебютує аж наприкінці матчу. Адже останнім часом вінгер мав не надто багато практики, зважаючи на зимову паузу в УПЛ.

"Сині" могли виходити вперед уже на третій хвилині. Сілва замикав навіс із кутового, м'яч спершу поцілив у стійку, але Хаверц вдало зіграв на добиванні. Та одноклубники Мудрика раділи завчасно. Після перегляду VAR арбітр скасував взяття воріт через офсайд.

Цей епізод виявився найяскравішим у першому таймі – команди не надто тішили вболівальників небезпечними моментами. На 32-й Бадіашиль головою завершував подачу зі штрафного з лівого флангу, але Аліссон виручив Ліверпуль. До перерви мерсисайдці завдали лише одного удару у площину воріт, Челсі відповів двома.

Врешті на 55-й хвилині відбувся довгоочікуваний дебют Михайла Мудрика – українець замінив на полі Льюїса Холла. Уже невдовзі вінгер отримав нагоду відзначитися, пробиваючи із гострого кута у штрафному господарів, але м'яч пролетів повз ліву стійку. Згодом українець змарнував ще один шанс – після передачі Зієша він опинився на ударній позиції, але не встиг атакувати ворота Ліверпуля.

Наприкінці другого тайму нагода відзначитися була в Александера-Арнольда, але захисник мерсисайдців пробив над поперечкою.

У підсумку – 0:0, Челсі та Ліверпуль не змогли визначити сильнішого у цьому протистоянні. Зараз у обох команд в активі по 29 очок. Підопічні Клоппа розташувалися на 8-й сходинці, команда Поттера – на 10-му щаблі.

Огляд матчу

  • Після нічийного результату "Ліверпуль" піднявся на восьме місце в турнірній таблиці АПЛ, набравши 29 очок. "Челсі" залишився на десятій сходинці. В активі команди Грема Поттера також 29 балів, але "сині" зіграли на один матч більше.
  • У наступному турі "мерсисайдці" 4 лютого на виїзді зіграють із "Вулвергемптоном", а Мудрик і Ко днем раніше приймуть в лондонському дербі "Фулгем".
Теги: АПЛ,Футбол, Новости, Новини, новости футбола, новини футболу, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини, англійська Прем'єр-ліга,Прем'єр-ліга,Михайло Мудрик Челсі ,Мудрик Челсі ,Челсі ,Михайло Мудрик ,Мудрик ,Михайло Мудрик Вікіпедія,Мудрик Вікіпедія,Грем Поттер ,Ліверпуль,УПЛ,Хаверц,Сілва ,Бадіашиль,Аліссон ,Льюїс Холл,Клопп
Автор: admin.sportcomua

© 2020 lviv-inform

Мої відео