Львів Інформ

Божевільна перемога "Вершкових". Кубок короля. Ельче – Реал 1:2.

Божевільна перемога "Вершкових". Кубок короля. Ельче – Реал 1:2.
254992 ПЕРЕГЛЯДІВ

Отже, немає Бензема, Модріча та Каземіро - і одразу немає "Реала". Сьогодні ми переконалися у цьому особливо ясно.

Скромний "Ельче" 105 хвилин не поступався лідеру Прімери, хоча теж дав відпочити своїм головним зіркам – Пере Мільї та Лукасу Бойє.

До перерви саме господарі були ближчими до голу - після помилки Марсело Каррільйо замикав уже порожні ворота з метра, але дивовижним чином влучив у перекладину. Це законно взагалі?

"Реал" почав приходити до тями лише до 30-ї хвилини. Більше за інших старався той-таки Марсело. Після його проходів по воротах били і Камавінга, і Родріго, але обидва кудись не туди. Бракувало точності та спробам Вінісіуса.

Другий тайм не привніс у гру нічого нового, хіба що "Ельче" сів ще глибше, явно думаючи про серію пенальті. "Реал" атакував повільно, шаблонно та в цілому не загрожував воротам. Так, був один прохід Віні, був шанс Йовіча з офсайду, але, поклавши руку на серце, це не гра чемпіона.

Так і дотягли до додаткового часу, і тут почалося найцікавіше. Андрію Луніну, який нудьгував 90 хвилин, довелося вступати в гру майже відразу, відбиваючи щільний удар Гумбау зі штрафного - впорався.

Далі більше. Марсело зірвав контратаку "Ельче" і отримав червону. Ще один штрафний - і бідолаха Лунін вже витягував м'яч зі своїх воріт. Два рикошети не залишили йому жодних шансів.

"Реал" був біля краю прірви, але його витягли ті, про кого всі давно забули - Себальос вдарив, а Іско підправив м'яч у сітку. Хто б міг подумати? Адже вони головні кандидати на трансфер! Головніший хіба що Еден Азар і… він забив другий гол Мадрида у меншості! Втік у контратаку після геніального пасу Алаби, обіграв воротаря та покотив у порожні - фантастика!

Весь сезон цю трійцю називали баластом, а сьогодні вони взяли і врятували "Реал", коли він, по-хорошому, сам цього не заслуговував. Логіка? Навіть не намагайтеся шукати її у футболі. Ну а на Луніна, схоже, чекає і третій матч у сезоні - сьогодні він знову не напортачив.

1/8 фіналу Кубка. Ельче. "Мануель Мартінес Валеро"

"Ельче" - "Реал Мадрид" - 1:2

Голи: Верду, 104 - Іско, 108, Азар, 115

"Ельче": Вернер – Паласіос, Нванкво (Верду, 87), Дієго Гонсалес, Мохіка – Хосан (Моренте, 66), Гуті, Гумбау, Фідель – Лукас Перес (Мілья, 79), Каррільо (Фріаса, 95)

"Реал": Лунін – Васкес, Начо, Алаба, Марсело – Вальверде (Модріч, 72), Камавінга (Каземіро, 72), Кроос (Себальос, 90) – Родріго (Азар, 90), Йовіч (Іско, 79), Вінісіус

Попередження: Мілья, 87 – Кроос, 78, Каземіро, 87, Алаба, 94

Вилучення: Мілья, 120+2 - Марсело, 102

Теги: Бензема, Модріч, Каземіро,Бензема , Бензема Википедия, Карим Бензема Википедия, Карим Бензема,Модріч,Модріч Вікіпедія,Каземіро Вікіпедія, Спорт, новости спорта, новини спорту, спортивные новости, спортивні новини,новости,новини,Футбол,новости футбола,новини футболу,Украина, Україна,Ельче,Реал,Кубок короля,Лукасу Бойє,Лукасу Бойє Вікіпедія,Бойє Вікіпедія,Пере Мільї,Мільї,Пере Мільї Вікіпедія,Мільї Вікіпедія,Марсело Каррільйо,Каррільйо,Марсело Каррільйо Вікіпедія,Каррільйо Вікіпедія,Камавінга, Родріго,Вінісіус,Марсело,Гумбау,Лунін,Лунін Вікіпедія,Андрій Лунін Вікіпедія,Андрій Лунін ,Лунин,Лунин Википедия,Андрей Лунин Википедия,Андрей Лунин ,Мадрид, Реал (Мадрид) ,Реал Мадрид,Еден Азар,Азар,Еден Азар Вікіпедія,Азар Вікіпедія,Верду,Іско,Перес,Мілья,Каррільо ,Вернер,Паласіос,Нванкво ,Васкес,Начо,Алаба,Кроос,Каземіро
Автор: admin.sportcomua

© 2020 lviv-inform

Мої відео