Львів Інформ

Вест Хем розглядає варіанти з продажем Ярмоленка у січні

Вест Хем розглядає варіанти з продажем Ярмоленка у січні
202346 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лондонський "Вест Хем" роздумує над своєю зимовою трансферною компанією.

Як повідомляє Evening Standard, у клубі готові взимку відпустити українського вінгера Андрія Ярмоленка, контракт якого закінчується влітку.

Загалом у стані "молотобійців" розуміють, що не зможуть виручити за нього суттєві гроші, однак у разі відходу Андрія клуб зможе розвантажити зарплатну відомість.

Також існує й альтернативна думка, що українця краще зберегти до кінця сезону, оскільки Ярмоленко може бути корисним команді в Лізі Європи, де "Вест Хем" весною зіграє у плей-офф.

Нагадаємо, що у поточному сезоні українець провів 17 матчів за лондонців у рамках усіх турнірів, відзначившись 1 забитим м'ячем та 3 результативними передачами.

ua-football.com

Теги: Вест Хем,Украина,Спорт, новости спорта, новини спорту,новости,новини, спортивные новости, спортивні новини,новости футбола,новини футболу,Ліга Європи,футбол,Андрей Ярмоленко ,Андрей Ярмоленко Википедия,Вест Хэм Андрей Ярмоленко,Вест Хэм Ярмоленко,Украинский вингер Андрей Ярмоленко,Украинский вингер Вест Хэма Андрей Ярмоленко,Украинский вингер Вест Хэма Ярмоленко,Украинский вингер Ярмоленко,Ярмоленко Википедия,Ярмоленко, плей-офф
Автор: admin.sportcomua

© 2020 lviv-inform

Мої відео