Львів Інформ

Ф'юрі хоче провести чемпіонський бій із жінкою

Ф'юрі хоче провести чемпіонський бій із жінкою
311701 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (31-0-1, 22 КО) чи то жартома, чи то всерйоз заявив, що хоче влаштувати поєдинок з жінкою.

"Я шукаю можливості зробити кросгендерний поєдинок. Це буде перший чемпіонський кросгендерний поєдинок у надважкій вазі. Ось що я маю намір зробити".

Ф'юрі вже знайшов кандидатку на бій - британець назвав ім'я 30-річної Савани Маршалл (11-0, 9 КО), якій належить титул WBO у середній вазі.

«Мені потрібний хтось високий. Це добре виглядатиме на телебаченні. До того ж, і вона, і я – чемпіони», - зазначив боксер з Манчестера.

Тайсон Ф'юрі в останньому бою в жовтні поточного року в 11-му раунді нокаутував Деонтея Вайлдера і вперше захистив титул WBC.

Теги: Чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі,Чемпіон WBC у суперважкій вазі Ф'юрі,Чемпіон WBC у суперважкій вазі ,Чемпіон WBC Тайсон Ф'юрі,Чемпіон WBC Ф'юрі,Чемпіон WBC ,WBC ,WBC Ф'юрі,WBC Тайсон Ф'юрі,Тайсон Ф'юрі, Тайсон Ф'юрі ,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія, Ф'юрі, Ф'юрі Вікіпедія,Тайсон Фьюри Википедия, Фьюри Википедия,Фьюри ,Украина,бокс,новости бокса,новини боксу,новости, Спорт, новости спорта, новини спорту, спортивные новости, спортивні новини,новини,Саванна Маршалл,Маршалл,Саванна Маршалл Вікіпедія,Маршалл Вікіпедія,WBO ,Деонтей Вайлдер,Деонтей Вайлдер Вікіпедія,Вайлдер Вікіпедія,Вайлдер ,Уайлдер
Автор: admin.sportcomua

© 2020 lviv-inform

Мої відео