Львів Інформ

Форвард Динамо, орендований Труа, оформив дубль за збірну Люксембургу. Також відзначився брат Олів'є Тілля Себастьян

Форвард Динамо, орендований Труа, оформив дубль за збірну Люксембургу. Також відзначився брат Олів'є Тілля Себастьян
5037 ПЕРЕГЛЯДІВ

У групі А кваліфікації до ЧС-2022 Азербайджан приймав Люксембург й зазнав поразки 1:3. Усі голи було оформлено в другому таймі, а в першому господарі залишилися у меншості через пряме вилучення Муталлінова на 21-ій хвилині.

Примітно, що дубль у складі команди-переможця оформив Жерсон Родрігес – нападник київського "Динамо", який наразі виступає в оренді за "Труа". Жерсон спершу відкрив рахунок на 67-ій хвилині, а потім забив третій гол команди на 90+ій.

Відзначимо, що ще один гол Люксембурга забив Себастьян Тілль – брат Олів'є Тілля, який грає за "Ворсклу".

За збірну Азербайджану 32-ві хвилини відіграв нападник "Минаю" Рустам Ахмедзаде.

Додамо, що після семи матчів Люксембург набрав дев'ять очок. Однак шансів заскочити на прохідне перше/друге місце немає. Лідирує в групі Сербія, за нею одразу Португалія.

ua-football.com

Теги: Труа, Динамо , Динамо (Киев) , Динамо (Київ) ,Киев,Київ,Украина,Україна,Люксембург,футбол,новости футбола,новини футболу,новости,новини, Спорт, новости спорта, новини спорту, спортивные новости, спортивні новини,ЧС-2022,ЧС,Муталлінов,Жерсон Родрігес,Родрігес,Жерсон Родрігес Вікіпедія,Родрігес Вікіпедія,Олів'є Тілль,Тілль,Олів'є Тілль Вікіпедія,Тілль Вікіпедія,Ворскла, Себастьян Тілль , Себастьян Тілль Вікіпедія,Минай,Рустам Ахмедзаде,Ахмедзаде,Португалія,Сербія
Автор: admin.sportcomua

© 2020 lviv-inform

Мої відео