Львів Інформ

АПЛ. Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті 0:2. Величезна прірва між командами

АПЛ. Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті 0:2. Величезна прірва між командами
6684 ПЕРЕГЛЯДІВ

Це не 0:5, як у поєдинку з "Ліверпулем". Але манера гри "Манчестер Юнайтед", його пасивність з перших хвилин, повна відмова від гри першим номером, і бажання просто відбитися – на своєму полі у грі проти одного з найважливіших суперників, роблять цю поразку “Манчестер Юнайтед” не менш принизливою. При певних розкладах “Юнайтед” може закінчити цей тур на десятому місці. Останні шість матчів в АПЛ – одна перемога, одна нічия, чотири поразки.

І знову Сульшер розпочинав матч із трьома центральними захисниками. У такій схемі грають колективи Антоніо Конте, “Аталанта”, “Челсі”. Але якщо в них гра з трьома захисниками – це історія про заповнення ігрового простору, посилення взаємодії, насичення атаки, якісну підстраховку, то Сульшеру просто потрібна ще одна людина біля своїх воріт. Йдеться не про якість, а про банальну кількість.

І що ж? Вже на сьомій хвилині "Манчестер Юнайтед" пропускає. Господарі стискалися у свій штрафний майданчик, ніхто не заважав гравцям “Сіті” виконувати кроси. Двічі за хвилину помилився Байї. Спочатку він упустив Ґюндогана після навісу Вокера, німець не влучив у ворота, але атака "Сіті" продовжилася, вдруге подачу виконував Канселу, і Байї зрізав м'яч у свої ворота. Можливо, його збентежило те, що фулбек “Сіті” виконував подачу правою ногою. Ніхто не заважав Байї якісніше зіграти у цьому епізоді.

"Манчестер Юнайтед" відповів лише одним напівмоментом – Роналду пробив в один дотик після пасу Шоу, але Едерсон був на місці. Але про яку атакувальну гру від господарів не було й мови. "Юнайтед" продовжував втискатися у свій штрафний майданчик, господарі швидко втрачали м'яч, програвали єдиноборства, дуелі, забіги – загалом, поступалися за всіма показниками на всіх ділянках поля. У першому таймі Жезус (5) та Фоден (4) зробили більше дотиків у штрафному майданчику суперника, ніж весь “Юнайтед” біля протилежних воріт. Канселу виконав лише на один пас менше в останню третину (20), ніж вся команда Сульшера загалом.

Рахунок залишався 0:1 лише завдяки Давіду Де Хеа. Він врятував після удару Жезуса впритул, після пострілу Канселу з 20 метрів, після підступного удару Де Брюйне і після ще одного пострілу Канселу.

Але й Де Хеа здався. Перед перервою Канселу знову без опору відправив м'яч у штрафний майданчик на дальню штангу, Шоу проспав підключення Бернарду Сілви і Де Хеа дозволив влетіти м'ячу у ворота. Максимально показовий гол – "Юнайтед" просто вимкнувся з епізоду, "Сіті" дограв до кінця. Так було весь перший тайм.

0:2, у перерві у студії Sky Sports легенда "Юнайтед" Рой Кін каже, що "у нього вже немає сил". Фанати МЮ освистують свою команду.

Сульшер провів заміну після перерви, замінивши Байї на Санчо, але для "Манчестер Сіті" цей матч вже перетворився на тренування із підвищеною відповідальністю. Команда Гвардіоли іноді просто контролювала матч, іноді знаходила простір для ударів, але третій м'яч забити не вдалося. Але цього й не потрібно. Хіба міг “Юнайтед” чимось відповісти? Питання риторичне.

Пеп був настільки задоволений грою своєї команди, що не провів жодної заміни. Вболівальники "Юнайтед" лише один раз під час гри могли чомусь порадіти, коли на полі з'явився нещасний Донні ван де Бек.

Це була дуже, дуже погана гра від “Юнайтед”. Антоніо Конте вже недоступний, але говорити про це немає сенсу. Сульшера, мабуть, нічого не зрушить з його посади.

АПЛ. Манчестер Юнайтед – Манчестер Сіті 0:2. Величезна прірва між командами - изображение 1

Чемпіонат Англії, одинадцятий тур. Манчестер, "Олд Траффорд"

"Манчестер Юнайтед" – "Манчестер Сіті" 0:2

Голи: Байї 7 (авт.), Бернарду Сілва 45+1

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа – Ван-Бісака, Байї (Санчо 46), Маґуайр, Лінделеф, Шоу (Теллес 73) – Фернандеш, Мактоміні, Фред (ван де Бек 80) – Ґрінвуд (Решфорд 66), Роналду

"Манчестер Сіті": Едерсон – Канселу, Стоунз, Діаш, Вокер – Бернарду Сілва, Родрі, Ґюндоган – Фоден, Де Брюйне, Жезус

Попередження: Роналду 90 – Канселу 48, Бернарду Сілва 58

Теги: Манчестер Юнайтед,Ман Юнайтед,Манчестер,Гвардиола,Хосеп Гвардиола,Пепа Гвардиола,Гвардиола Википедия,Хосеп Гвардиола Википедия,Ман Сити,Мансити,Манчестер Сити, Крiштiану Роналду ,Роналду, Роналду Википедия, Роналду Вікіпедія,Криштиану Роналду Википедия,Кріштіану Роналду Вікіпедія, Чемпионат Англии,ДАВИД ДЕ ХЕА,Сильва,Сильва Википедия,АПЛ,Бернарду Сильва Википедия,Бернарду Сильва , Сульшер, Сульшер Википедия,Оле Гуннар Сульшер,Оле Гуннар Сульшер Википедия,Ливерпуль,Челси,Аталанта,Юнайтед,Едерсон ,Фоден ,Жезус,Давід Де Хеа,Де Брюйне,Кевин Де Брюйне,Кевин Де Брюйне Википедия,МЮ,Рой Кін,Кін,Антоніо Конте,Конте,Антоніо Конте Вікіпедія,Конте Вікіпедія,Олд Траффорд,Канселу ,Едерсон,Стоунз,Діаш,Вокер,Родрі,Ґюндоган ,Фоден,Фред,Ґрінвуд ,Решфорд,ван де Бек,Мактоміні,Фернандеш,Теллес ,Шоу,Лінделеф,Маґуайр,Санчо,Байї
Автор: admin.sportcomua

© 2020 lviv-inform

Мої відео