Львів Інформ

Колишній чемпіон UFC із Росії згадав, як мав побитися з Володимиром Кличком

Колишній чемпіон UFC із Росії згадав, як мав побитися з Володимиром Кличком
4049 ПЕРЕГЛЯДІВ

Екс-чемпіон UFC у важкій вазі Андрій Орловський заявив, що свого часу міг побитися з Володимиром Кличком, який у ті роки домінував у надважкій вазі.

«Ви ж не забувайте, те, що зробили Мейвезер із Макгрегором три роки тому, я мав зробити у 2009-му чи 2010-му році з Володимиром Кличком.

 

Попередньо мій менеджер з боксу розмовляв із компанією Кличка, щоб мені набили боксерський рекорд – там, зробили б десь 10 боїв, а потім за великі бабки ми б побилися проти Кличка», - сказав Орловський.

 

Андрій Орловський у 2009-2011 роках програв у ММА чотири бої поспіль, тому малоймовірно, що команда Володимира Кличка могла б зацікавлена у такому поєдинку.

 

Кличко-молодший завершив кар'єру у 2017 році після драматичної поразки на Вемблі в бою з Ентоні Джошуа.

Теги: Екс-чемпіон UFC у важкій вазі Андрій Орловський,Екс-чемпіон UFC Андрій Орловський,Екс-чемпіон UFC Орловський,UFC Андрій Орловський,UFC Орловський,UFC,Андрій Орловський,Орловський, Спорт, новости спорта,новости, новини, спортивные новости, спортивні новини, новини спорту,бокс,новости бокса,новини боксу,Володимир Кличко, Кличко Википедия, Кличко Вікіпедія,Владимир Кличко Википедия,Володимир Кличко Вікіпедія,ММА, Джошуа Вікіпедія , Ентоні Джошуа Вікіпедія , Энтони Джошуа,Энтони Джошуа Википедия,Джошуа
Автор: admin.sportcomua

© 2020 lviv-inform

Мої відео