Львів Інформ

Де Пена домовився про новий контракт з Динамо на поліпшених умовах

Де Пена домовився про новий контракт з Динамо на поліпшених умовах
179860 ПЕРЕГЛЯДІВ

Київське "Динамо", незважаючи на придбання бразильського вінгера Вітіньо, працює над тим, щоб зберегти в команді ще одного легіонера - уругвайця Карлоса Де Пену.

Раніше легіонер, у якого була найнижча зарплата в команді (20 тисяч євро) і закінчувався контракт 31 грудня 2021 року виявляв бажання продовжити кар'єру в іншому клубі, маючи пропозиції з Італії і американської MLS.

З огляду на те, що головний тренер киян Мірча Луческу виявив бажання зберегти Де Пену для основного складу, клуб вступив в переговори з агентами футболіста, які днями прибули в Київ.

За інформацією Meta-ratings, переговори для "Динамо" пройшли успішно. За наявною інформацією, вже після матчу з "Шахтарем" в Суперкубку клуб і футболіст остаточно владнають всі формальності і закріплять їх на папері, однак принципова згода на продовження Де Пеною кар'єри в київській команді від нього отримана.

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Карлос Де Пена провів 7 матчів у складі "Динамо", в яких забив 2 голи і віддав 3 результативні передачі.

Теги: Динамо (Київ) , Київ, Динамо , Карлос Де Пена,Де Пена, Карлос Де Пена Вікіпедія,Де Пена Вікіпедія,Украина,Україна,Киев,Спорт,Новости спорта,новости,новини,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,футбол,новости футбола,футболу,Вітіньо,Вітіньо Вікіпедія,Мірча Луческу,Мірча Луческу Вікіпедія,Луческу Вікіпедія,Мірча Луческу ,Луческу ,Шахтар,Шахтар (Донецьк) ,Донецьк
Автор: admin.sportcomua

© 2020 lviv-inform

Мої відео