Львів Інформ

Брати Клички не беруть участь в підготовці Усика до бою з Джошуа

Брати Клички не беруть участь в підготовці Усика до бою з Джошуа
299393 ПЕРЕГЛЯДІВ

Директор Usyk Team Сергій Лапін пролив світло на підготовку Олександра Усика (18-0, 13 KO) до бою з чемпіоном WBA, IBF, WBO Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО).

"Олександр неймовірно наполегливо працював на тренуваннях і доведе проти Джошуа, що він кращий у всьому, чому сприяє поява в його таборі тренера Анатолія Ломаченка, який вивів його на новий рівень.

Що стосується порад братів Кличків, наших співвітчизників-українців, то ми ні разу не бачили їх в нашому таборі. У Олександра є своя історія, і він пише її давно, з того моменту, як приїхав в спортзал в молодому віці. Більше йому ніхто не потрібен", - сказав Лапін.

Бій Джошуа - Усик пройде 25 вересня в Лондоні на стадіоні Тоттенхема.

Теги: Джошуа - Усик,Усик-Джошуа,Джошуа , Энтони Джошуа,Джошуа Википедия,Ентоні Джошуа Вікіпедія,Джошуа Вікіпедія,Ентоні Джошуа,Тоттенхем,Лондон,Бокс,Спорт,новости,Новости спорта,новини,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,Лапін, Кличко,Кличко,Владимир Кличко ,Виталий Кличко,Владимир Кличко Википедия,Володимир Кличко,Виталий Кличко Википедия,Брати Кличко,Братья Кличко,WBA, IBF, WBO,Usyk Team
Автор: admin.sportcomua

© 2020 lviv-inform

Мої відео