Львів Інформ

Російське вторгнення в Україну : російська влада продовжує відправляти строковиків гинути на війні в Україні

Російське вторгнення в Україну :  російська влада продовжує відправляти строковиків гинути на війні в Україні
347698 ПЕРЕГЛЯДІВ

❗️ російська влада продовжує відправляти строковиків гинути на війні в Україні

▪️Попри запевнення керівництва кремля про недопущення участі строковиків у так званій “спеціальній операції”, вони продовжують поповнювати ряди російських окупаційних військ на території України.

▪️Саме строковики гинуть першими під час бойових дій. До неминучої загибелі чи каліцтва призводять їхня погана навченість, застаріле озброєння та оснащення. Ще однією з причин високої смертності військовослужбовців строкової служби армії країни-окупанта є їх залучення до дій у першому ешелоні військ, брати участь в яких відмовляються більш досвідчені контрактники.

▪️Направлення строковиків у зону бойових дій є черговим доказом ставлення влади до своїх громадян та кадрового голоду в армії агресора. Попри приховану мобілізацію на території росії та примусову мобілізацію чоловіків на тимчасово непідконтрольних територіях України, російське командування не здатне забезпечити повноцінне комплектування бойових підрозділів.

▪️Матері російських строковиків, розуміючи невідворотність смерті їхніх дітей, звертаються зі скаргами на незаконні дії командирів до уповноваженої з прав людини у рф Тетяни Москалькової, але у відповідь отримують чергову брехню та відписки.

▪️Поки боротьба в середині рф за життя молодих росіян не стане масовою, вони й надалі продовжуватимуть безславно вмирати, виконуючи накази кремлівського диктатора.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2020 lviv-inform

Мої відео